Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha már negyedjér...

Mit tennétek, ha már negyedjére vetélnétek el és a párotok nem engedné, hogy legyen több gyereketek?

Figyelt kérdés
Már van két lányunk, de én szeretnék egy harmadik gyereket is. Párom mindig csak egyet akart, nehezen egyezett abba is bele, hogy legyen még egy. Már negyedjére vetéltem el és a párom azt mondta, hogy ezzel befejeztük. Mit tegyek, hogy ne legyen ilyen? Szeretnék egy harmadik babát.
2014. ápr. 29. 12:58
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
A kedvedért egyszer már engedett, így lett második gyerek. Ezúttal engedj Te, és ne legyen az akarata ellenére egy harmadik. Mennyi áldozatot vársz tőle, és mért akarod belekényszeríteni egy számára rossz helyzetbe?
2014. ápr. 29. 13:14
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy ilyen önző. Ő már a másodikat sem akarta,
2014. ápr. 29. 13:15
 13/38 A kérdező kommentje:
Tavaly azt mondta, hogy jó, akkor legyen harmadik is ha szeretném. Erre most meggondolta magát.
2014. ápr. 29. 13:18
 14/38 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Ő egyet akart, te hármat.

Ennek az átlaga 2, így mindenki jól járt egy kicsit. Nem lehetsz ennyire önző, hogy csak a saját vágyad vezéreljen..

A természet is ezt akarja, hogy csak 2 legyen.

2014. ápr. 29. 13:23
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy azt mondta. Ha valakit folyton nyaggatnak valamivel, előbb-utóbb beadja a derekát.

Ez viszont a szeretnémmel nem keverendő össze.

2014. ápr. 29. 13:23
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem gondolta meg magát. Tavaly sem akarta a 3. babát, csak megunta a nyaggatásod és belement. Nagyon nem ugyanaz.
2014. ápr. 29. 13:24
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Kényszergyerek, szétrombolja még a házasságod is.

Egyet akart, kettő lett belőle..harmadik nem fog beleférni, akkor sem ha belemegy, hogy legyen, akkor ti mentek szét. Örülj a meglévő kettőnek.

18/38 anonim ***** válasza:
100%

Felelősséggel tartozol a férjednek és a két gyerekednek!

Szerinted mi lesz, ha belehalsz vagy belerokkansz egy újabb vetélésbe?

Pl. akkor, ha nem veszitek észre, hogy ikrek voltak?

19/38 anonim ***** válasza:
100%
Számomra "érdekesek" az ilyen emberek, akik ennyire nem látják be, hogy önzőek....
2014. ápr. 29. 13:25
 20/38 anonim ***** válasza:
98%

Most nagyon "csúnyát" fogok írni és előre kérek bocsánatot! Azok a kis angyalkák nem véletlenül mentek el. Volt nekem egy kapcsolatom, nagyon szerelmes voltam, azt hittem végre sínen van az életem..párom előhozta hogy legyen egy kisbabánk, én is szerettem volna ezért bele is vágtunk. már a 2. próbálkozós hónapban megfogant a gyerekünk, nálam boldogabb ember nem volt a földön! 15. hetes voltam amikor kiderült minden.. az "párom" azt írkálta az exének, hogy jaj ne is kérdezze mi van, most már ha akarna se fordulhatna vissza-ezt konkrrétan akkor írta neki mikor megmondtam neki hogy úton a baba. A drága exe meg sírva fakadt mikor megtudta tőlem hogy terhes vagyok. Összetört az az ember engem. kihasznált, semmibe vett és olyan áron is akár hogy egy gyyerek életét tönkre teszi hogy lelép. 20.héten mentem a genetikai vizsgálatra és kiderült, hogy naggyon súlyós szívfejlődési rendellenessége van a fiamnak és valószínű még a megszületése elött meg fog halni.. meg kellett szülnöm 1 hét múlva. nem véletlenül alakult így.

Szerintem ne erőltesd ha nem szeretne 3. gyereket és nem a vetélések miatt írom. Nem tudom mennyire fog melletted állni ha te nagyon ragaszkodsz hozzá. Ő már engedett, így lett egy második gyermek de most szerintem neked kellene engedned.

2014. ápr. 29. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!