Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek várjak még? 16 év +6év egy 16 éves gyermek után azt mondja nem müködik az anyagiak hogy sehova nem haladunk és mostmár annyit 2év alatt negyedjére mondja hogy válunk.
Figyelt kérdés
Másik városban kapott állást egy hónapban egyszer hazaszalad mert alig vitt cuccot és ilyenkor visz valamit.De mindig úgy jön hogy nem vagyok itthon se én se a lányom.Ez négy hónapja megy így,én azóta kértem irja meg ha nem akar velem élni csak egy nemet írjon de nem ír semmit,azt mondta hogy folyamatban van a válás de én megérdeklődtem a bíróságon beadta e hát nem. Ő azt monta nője nincs.2011. jan. 1. 17:18
1/7 anonim válasza:
Huh, hát időbe telt, amire értelmezni tudtam. A fogalmazás nem az erősséged. Szerintem válj el, ez így nem működik, te is tudod.
4/7 anonim válasza:
Ha nem közös a lakás, cseréltesd le a zárat, hogy ne tudjon kénye-kedve szerint bejárkálni a lakásba.
5/7 anonim válasza:
ezt a 16 év +6... ezt kifejtnéd kicsit érthetőbben? :)
6/7 anonim válasza:
Valami miatt nem akar veletek talàlkozni,egyszer maradj otthon és beszélj vele.
7/7 anonim válasza:
Végtére is már nem éltek együtt elköltözött, nem látod, nem beszéltek, ez már rég nem házzaság.
A vállást meg csak azért nem inditja el mert akkor ossztozkodni kéne a házon, gyerektertást kéne fizetni....
kényelmes neki a különélés, ne hagyd magad indisd el te a vállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!