Talán a szobatisztaság felé haladunk?
Igen, biztosan afelé haladtok, de szerintem először azt kellene megnézned, hogy ha nem szólítod meg, akkor magától szól-e legalább a pisinél. Mivel, ha te ülteted folyton rá, az nem nevezhető szobatisztaságnak igazából.
Ezt ugye nyáron szokták gyakoroltatni a gyerkőcökkel, de én levettem róla a pelust, mikor már azt láttam, hogy ha én kérem oda tud figyelni és irányítani, hogy akkor most pisiljen. Természetesen magától nem szólt, és eleinte mindenfelé pisilt. Végül szept elejére szobatiszta lett. Eleinte a kakit pelusba nyomta, merthogy addig mindig állva kakált, és gondolom úgy volt kényelmesebb. Akkor ráadtam, és mikor kész volt levettem. Ezen nem problémáztam, és egyszercsak magától szaladt a bilire kakálni. Mostanában viszont az van, hogy legalább 4-5ször is ráül a wc-re, hogy pisilni kell... majd nem jön, és leszáll. Akkor már tudom, hogy ebből kaka lesz.
Azt jól csinálod, hogy mondogatod neki. Próbáld meg, hogy ha otthon vagytok leveszed róla, és ha elmentek mondod neki, hogy csak a biztonság kedvéért adod rá, hogy ha becsurog fel ne fázzon, de attól még szóljon.
utolsó válaszolónak
szia
kislányom ma először kakilt a wc-be. se pisinél se kakinál még nem szól csak a pisinél kezd matatni a puncija környékén innen tudom hogy kell neki pisilni. elég sokat ráültetem a wc-re. ő is bugyiba van csak itthon és neki is a déli alvásutáni pelenkája száraz. amúgy alvásra pelust kap és ha megyünk sétálni akkor is de mindig elmondom hogy miért kap pelust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!