Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Éjszakai szobatisztaság?

Éjszakai szobatisztaság?

Figyelt kérdés
Elég sűrűn bepisil, fel kellene ébresztenem éjjel hogy pisiljen??
2011. szept. 2. 14:24
 1/5 A kérdező kommentje:
Ti hogyan csináltátok?
2011. szept. 2. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
ha nem ébred fel magától, én nem ébresztem. Ha felébred, akkor bilire ül, ha nem, akkor meg a pelusba megy. Szerintem 4 éves koráig. Nappal nincs pelus, éjjel van.
2011. szept. 2. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:
ja, nappali alváshoz meg gumilepedője van, pisilés után alszik, ha felkel, akkor pisil rögtön.
2011. szept. 2. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy időben felkeltettük éjszaka pisilni, de ennek ellenére így is volt,hogy bepisilt úgyhogy letettem róla,mostam a lepedőt mikor bepisilt volt,hogy egymás után több nap is, de megfigyeltem egyébként ahogy telet az idő egyre tovább bírta bepisilis nélkül, mostmár csak hajnalban pisil be de szerencsére az is egyre ritkább, úgyhogy szerintem sajnos nem igazán tud az ember mit tenni, magától elmúlik ahogy a gyerek nő, csak van akinél ez később következik be. Egyébként az éjszakai pisiltetésre azt mondják nem jó mert uyge a gyerek gyakorlatilag alszik, és észre sem veszi, hogy épp hova pisil,a wc-be,pelusba vagy épp az ágyába.Persze ha magától felébred,hogy pisilni kell az megint más.
2011. szept. 2. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem ébresztem fel. Nálunk úgy van, hogy este 7kor vacsi, max. fél 8ig megissza az esti tejét. 8kor fürdés, fogmosás, 9kor alszik el. Addig pisil, inni már nem kap. Így kibírja reggelig, 6kor kel, megy rögtön pisilni és követeli a tejet. :D
2011. szept. 2. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!