Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha már negyedjér...

Mit tennétek, ha már negyedjére vetélnétek el és a párotok nem engedné, hogy legyen több gyereketek?

Figyelt kérdés
Már van két lányunk, de én szeretnék egy harmadik gyereket is. Párom mindig csak egyet akart, nehezen egyezett abba is bele, hogy legyen még egy. Már negyedjére vetéltem el és a párom azt mondta, hogy ezzel befejeztük. Mit tegyek, hogy ne legyen ilyen? Szeretnék egy harmadik babát.
2014. ápr. 29. 12:58
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Mit tennék? Már rég felfogtam volna, hogy ez nem fog menni és inkább a meglévő kettővel foglalkoznék.

Ha még az első gyerekért küzdenénk, más lenne a helyzet. Akkor nem akarnám feladni, de így...

2014. ápr. 29. 14:18
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a férjednek ... hallgass rá ! Ne legyél önző !
2014. ápr. 29. 14:37
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van. Mar igy is eggyel tobb szuletett, mknt amennyit o szeretett volna. A tested sem akar mar tobbet szulni. Legsen eleg, es gyonyorkodj a ket masik gyermekedben :)
2014. ápr. 29. 14:42
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Igaz is! Ebben a helyzetben, ilyen körülmények között a meglevő gyerekeid mennyi figyelmet, törődést szeretetet kapnak? És a férjed maga? (Csak kérdezem.)
2014. ápr. 29. 14:57
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen érthető a részéről, hogy az önző döntést még megbocsátotta, de az önveszélyest már nem akarja.
2014. ápr. 29. 19:50
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem jön össze nem kell erőltetni, pláne ha a férjed egyáltalán nem akarja. Szerintem évekkel ezelőtt kicsúszott a száján hogy "jólvan legyen még egy", és te azóta ezen lovagolsz, pedig már akkor sem gondolta komolyan. Hogyha nem akar gyereket akkor ezt miért nem lehet megérteni?

Aztán csodálkozol ha megszületik a 3., a férjed meg olyan nőhöz megy ahol nem sírnak csecsemők.

Két dolgot tehetsz:

- A már meglévő gyerekekkel foglalkozol, beszerzel egy kutyát vagy macskát, képzed magad hogy ne unatkozz.

- Elválsz és keresel valakit aki akar gyereket.

Szerintem térjél észhez, de ez csak az én véleményem.

2014. ápr. 29. 20:17
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Azt is hozzátenném az előzőekhez, hogy a vetélések okozta hormonális és pszichológiai változások befolyással lehetnek az ítélőképességedre ebben az ügyben. Hallgass a férjedre és az orvosokra.
2014. ápr. 30. 09:25
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
HA ennyire nem akar megszületni egy gyerek, akkor ideje lenne hallgatni a természetre. Addig megy ez, amíg meg nem gondolja magát és ott nem hagy vagy születik egy beteg gyerek, vagy rosszabb.
2014. máj. 1. 01:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!