Mit tennétek, ha már negyedjére vetélnétek el és a párotok nem engedné, hogy legyen több gyereketek?
Mit tennék? Már rég felfogtam volna, hogy ez nem fog menni és inkább a meglévő kettővel foglalkoznék.
Ha még az első gyerekért küzdenénk, más lenne a helyzet. Akkor nem akarnám feladni, de így...
Ha nem jön össze nem kell erőltetni, pláne ha a férjed egyáltalán nem akarja. Szerintem évekkel ezelőtt kicsúszott a száján hogy "jólvan legyen még egy", és te azóta ezen lovagolsz, pedig már akkor sem gondolta komolyan. Hogyha nem akar gyereket akkor ezt miért nem lehet megérteni?
Aztán csodálkozol ha megszületik a 3., a férjed meg olyan nőhöz megy ahol nem sírnak csecsemők.
Két dolgot tehetsz:
- A már meglévő gyerekekkel foglalkozol, beszerzel egy kutyát vagy macskát, képzed magad hogy ne unatkozz.
- Elválsz és keresel valakit aki akar gyereket.
Szerintem térjél észhez, de ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!