Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennétek terhesen rokonlátogat...

Mennétek terhesen rokonlátogatóba úgy, hogy esetleg ti vagy a gyereketek elkap valamit?

Figyelt kérdés

Nemsokára szülni fogok, van már egy kisfiam, aki imád homokozni. Anyósomék odavettek magukhoz egy girhes macskát, akinek kismacskái lettek. Beteg mind a három. A férjem is ki van akadva a macskákon, azt mondta a szüleinek, hogy amíg ott vannak, addig mi nem megyünk hozzájuk, elmagyarázta nekik, hogy milyen fertőzéseket hordozhatnak, azt mondták tudják.

Én nagyon félek a toxoplazmózistól, nálunk nem is szűrik ezt rutinszerűen. Mégis én érzem magam bunkónak, mert nem megyünk. Állatorvoshoz sem vitték a macskákat...

Szerintetek?

2014. jún. 30. 22:17
 31/93 anonim ***** válasza:
54%
Hát nem a homokozástól. És NEKED hány vak és fogyatékos gyereked van, aki a homokozástól lett az? Mesélj kérlek.
2014. jún. 30. 22:54
 32/93 anonim ***** válasza:
53%
22:52 A kisgyerek, amennyiben nem retardált, és nevelik a szülei , megérti azt a kifejezést, hogy "nem szabad."
2014. jún. 30. 22:54
 33/93 A kérdező kommentje:
23-24.Kiscsillag! Olvass utána ha már itt hangoztatod a hülyeségeidet!
2014. jún. 30. 22:56
 34/93 anonim ***** válasza:
59%
Kedves kérdező, igen, TE vagy a bunkó, és nem csak bunkó, hanem rettentően ostoba is. Vizsgáltasd meg a korlátot a buszon, vagy a csapvizet, hogy abban mennyi fertőzés van. Ahhoz képest egy állat kakija higiéniai mennyország.
2014. jún. 30. 22:56
 35/93 anonim ***** válasza:
60%
Veled ellentétben én nem baromságokat olvasgatok a neten, hanem ÉLEK a való világban, ezért tudom, hogy te hülye vagy.
2014. jún. 30. 22:57
 36/93 A kérdező kommentje:
A macskabarátoknak miért esik nehezükre normális stílusban válaszolni, és miért pontozzák le azokat, akik tudják, hogy mit jelent a toxoplazmózis? Ez is a való világ része?
2014. jún. 30. 22:59
 37/93 anonim ***** válasza:
42%
még ha egészséges macskákról lenne is szó se mennék, ha bejöhetnek a házba
2014. jún. 30. 22:59
 38/93 anonim ***** válasza:
85%
Afelett miért siklik el mindenki, hogy _betegek_ a macskák? Sokak szerint a kérdező a hülye, meg az állatgyűlölő, de a cicák gazdái milyen tulajdonosok, ha nem viszik el őket állatorvoshoz, hogy megvizsgálják őket? Ha makkegészséges állatokról lenne szó, még azt mondanám, hogy paranoia (de kismamáknál még ez is érthető...), de itt egy fertőző betegségről van szó (hisz mindhárom elkapta).
2014. jún. 30. 23:02
 39/93 anonim ***** válasza:
78%
Nem olvastam minden kommentet de ezt le kell írnom!Nincs a cicákkal semmi baj,míg játszol vele és símogatod.Aranyos jószágok és igen,örökbe fogadnám legszívesebben a világ összes kóbor cicáját.DE:a baj és a fertőzés forrása épp a homokozóban kezdőik.A cicák MINDIG a lehető legfinomabb talajt válasszák sz.rni.Ezt mindenki tudja aki vidéken,vagy kertes házban él(a panel macska elv más).Hová fog szerintetek majd piszkítani a macska?Ha a gyermek az ürülékhez ér,borzasztó nagy fertőzésveszély van azon percen.A felnőttek sem immunisak ám rá,csak mi ugy önként nem fogdossuk a macskakakit.:D Szóval passz.Menjetek szerintem vendégeskedni,azzal a feltétellel,hogy a homokozót tüntessék el az udvarról :P
2014. jún. 30. 23:03
 40/93 A kérdező kommentje:
Köszönöm 38-as! Végre egy újabb hozzászóló, akinek nincsenek szövegértési problémái!
2014. jún. 30. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!