Mennétek terhesen rokonlátogatóba úgy, hogy esetleg ti vagy a gyereketek elkap valamit?
Nemsokára szülni fogok, van már egy kisfiam, aki imád homokozni. Anyósomék odavettek magukhoz egy girhes macskát, akinek kismacskái lettek. Beteg mind a három. A férjem is ki van akadva a macskákon, azt mondta a szüleinek, hogy amíg ott vannak, addig mi nem megyünk hozzájuk, elmagyarázta nekik, hogy milyen fertőzéseket hordozhatnak, azt mondták tudják.
Én nagyon félek a toxoplazmózistól, nálunk nem is szűrik ezt rutinszerűen. Mégis én érzem magam bunkónak, mert nem megyünk. Állatorvoshoz sem vitték a macskákat...
Szerintetek?
Kérdező, NEKED vannak szövegértelmezési problémáid!
Többen megmondtuk, hogy akkor NE MENJETEK anyósékhoz! Ezzel megoldva a gond!
De neked ez nem elég! Itt lihegsz, fröcsögsz, mert senki nem szemétládázza le az anyósodat, és senki nem nyalogatja a sebeidet!
Ki állapította meg, hogy betegek? Te ránézésre? :D
Kérdező, a másfél éves gyereket ne engedd homokozni, oszt jó'van.
Én különben tisztelem anyósod, amiért segít az elesett állatokon.
Off: Miért itt tetted fel a kérdést, és nem a Gyerekvállalás, nevelésnél? Azt inkább nézik szülők, mint ezt a kategóriát. Ide leginkább ingerült és ostoba tizenévesek írogatnak, mint láthatod.
On: Biztos nem mennék. Inkább nézzen bunkónak, hülyének a fél világ, minthogy vmi gond legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!