Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek nem lett volna sértő?...

Nektek nem lett volna sértő? Én kiakadtam

Figyelt kérdés

Hétvégére anyósék jöttek nálunk,250km-re laknak,vonattal jöttek.

Annyira nem jó a kapcsolatunk,kb időjárásról elbeszélgetünk ha muszáj,kéthavonta 1 napot kibírok,ők szerencsére ritkán jönnek.

Direkt kérdeztettem a férjemmel,hogy van-e amit nem esznek meg,vagy amit szeretnének,nem volt,főzzek amit akarok.Nem főzök rosszul,nem volt még senki,aki kritizálta volna.

Erre megérkeznek 11kor,felpakolva,tele főtt kajával,ami a forró vonaton utazott reggeltől.Mint ha én nem főznék,vagy rosszat főznék.

Magamra erőltettem egy mosolyt,és elkerülendő a cirkuszt mondtam,hogy akkor elrakom a hűtőbe,majd megesszük (eszi a szomszéd kutya,én nem eszek napon újrafőtt kaját).

Erre anyós elkezdett hepciáskodni,hogy de ebédeljük csak azt,azért hozta,és elkezdett a konyhánkban pakolászni.

Itt elszakadt a cérna,megmondtam,hogy ne nyúlkáljon a konyhánkban,nem otthon van,vagy eszi amit főzök,vagy ha nem tetszik,rendelünk neki,de nekem ne hurcoljon ide kész kaját így.

Anyós felfogta a kaját,és elviharzott,egy várossal odébb lakik egy barátnője.

Após maradt 2 napot,ő és férjem is annyit fűzött a dologhoz,hogy felejtsem el,klimaxol...

2014. jún. 11. 12:36
 81/114 anonim ***** válasza:
64%
Azért 250 km utazás után nyilván készül az ember még ha nem is mondja.Szerintem ez alap. Az étellel meg lehetett volna kérdezni fagyasztva volt e. Mert melegbe ételt csak fagyasztva viszek pláne leveseket ( hűtőtáska jég akuk alap) mert ha fagyasztva volt akkor talán nem romlott meg az étel. Amúgy meg el nerm tudom képzelni, hogy amúgy jó lett volna még. Nem tudom én mit csináltam volna, mert ugyan anyósom szokott ételt hozni de azt lefagyasztva hütőtáskában. Felse merül bennem, hogy az romlott lenne e. Én nem szoktam vonatoztatni ételt csak sütit szoktam vinni ami kibírjaa vonatozást. Ha segíteni akart volna a kérdező anyósa akkor másnap felajálhatta volna,hogy ő főz màsnap.
2014. jún. 11. 15:22
 82/114 anonim ***** válasza:
72%

én ezt a tisztelet dolgot nem bírom felfogni, hogy miért kéne tisztelni, csak mert a párjának az anyja?

meg miért lenne hihetetlen a sztori? annyira okos lenne anyuci, hogy nem utaztatja meg a kaját dög melegben? szimplán lehet, hogy szenilis már, de ha nem is, akkor is lehet, hogy nem tudja

az én nagymamám is állítólag szuperpedáns, igazi sztahanovista nő, aki fél lábon 2 gyerekkel vezette a háztartást, aztán néha olyan dolgokat csinál, hogy majdnem lefordulok a székről

2014. jún. 11. 15:45
 83/114 anonim ***** válasza:
36%
Én azt gondolom, mindenki azt kapja vissza az élettől, amit ő bele adott. Szóval kérdező, a te kajád is a vécében fogja vegezni majd a gyereked lakásában... :)
2014. jún. 11. 15:53
 84/114 anonim ***** válasza:
40%
Azt se feledd, kérdező, hogy azt a példát követi a gyerek, amit tőletek lát. Anyu így beszél a mamaval? Akkor majd vele is így kell. És így nevelodik ki szemtelen generációk sokasága.
2014. jún. 11. 15:56
 85/114 anonim ***** válasza:
74%
83-mas: Ha majd a kérdező is ebben a kánikulában fogja megutaztatni több mint 200 km-re, akkor végezze is a kukában. Ez csak egy kis kaja, emberek, ráadásul nem potenciális romlott kaja, nehogy már csak azért meg kellejen enni, hogy annak a "buta" és "nem higiénikus" anyósnak épüljön a lelkivilága ettől. Még a saját anyámnak is megmondanám, hogy bocs anyu, de ahogy te ezt elhoztad, tuti nem eszek belőle.
2014. jún. 11. 15:58
 86/114 anonim ***** válasza:
35%
Igen, mondjuk azért kellene tisztelni, mert a párjának az anyja. És mivel látogatóba jön, gondolom nincs rossz viszonyban a fiával, nem kellene tüzet szítani akkor. Ennyi. Nem tudom miért kell sértésnek venni, hogy időt szán rá és főz. "ne nyúkáljon a konyhánkban"- remélem a te menyed is így fog beszélni, ha kaját viszel nekik.
2014. jún. 11. 16:02
 87/114 anonim ***** válasza:
73%
El se olvastátok, hogy mit írt a kérdező. Egy hozzászólásában leírta, hogy az anyós nem engedi, hogy az ő konyhájában egy kanalat is arrébb tegyen, akkor a kérdező miért engedje ezt meg az anyósának? Erre válaszoljatok már értelmesen!
2014. jún. 11. 16:04
 88/114 anonim ***** válasza:
73%

meg arra, hogy ha a párja anyja, akkor milyen tiszteletet érdemel?

miben kéne, hogy ez megnyilvánuljon? konkrétan mi az a dolog ami miatt megérdemli a tiszteletet?

2014. jún. 11. 16:07
 89/114 anonim ***** válasza:
37%
Azért mert a párja anyja. Ha a párja rosszban lenne, mert verte akkor ok, de így? Minek kell hisztirohamot kapni mert kaját hoz? Meg visszaadni, hogy jaj én sem nyúlhatok, akkor őt is kioktatom a legközelebbi alkalommal! Mint az oviban basszus! Idős, valószínűleg vidéki, itt így szokás, hogy hoznak kaját. El kell rakni, majd ha elmegy és romlott ki lehet dobni. Ha meg erősködik, hogy azt egyék normálisan is le lehet rázni a mamát, nem úgy, hogy közben vérig sértem.
2014. jún. 11. 16:29
 90/114 anonim ***** válasza:
68%

Ne foglalkozz a hitetlenkedőkkel Kérdező, nálunk is van a családba ilyen. A saját mamám 170 km-t buszozik, és hozza magával a kakaót, amit este inni szokott, mert ő csak azt a fajtát szereti. Vettünk már pedig mi is, mert régebben tényleg csak a Nesquik volt otthon. Aztán éjjelente botorkál a mosdóba olyan hasmenéssel, hogy kihallatszik a gyötrelem (az ellenségemnek nem kívánom). Szóval van ilyen, mi már megszoktunk, mondjuk ő nem nekünk hozza, nem akar bennünket is meghajtani :)

Hogy a kérdésedre is válaszoljak: szerintem meg úgy viselkedtél, ahogy ebben a helyzetben normálisan adódott. Te felajánlottad, hogy elteszed a kaját, amit hozott, ő kezdett el pakolászni, hogy már pedig az lesz a menü. Én is haragudtam volna, még a saját anyukámra is. Pláne, hogy tudta, hogy te is készülsz.

2014. jún. 11. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!