Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek nem lett volna sértő?...

Nektek nem lett volna sértő? Én kiakadtam

Figyelt kérdés

Hétvégére anyósék jöttek nálunk,250km-re laknak,vonattal jöttek.

Annyira nem jó a kapcsolatunk,kb időjárásról elbeszélgetünk ha muszáj,kéthavonta 1 napot kibírok,ők szerencsére ritkán jönnek.

Direkt kérdeztettem a férjemmel,hogy van-e amit nem esznek meg,vagy amit szeretnének,nem volt,főzzek amit akarok.Nem főzök rosszul,nem volt még senki,aki kritizálta volna.

Erre megérkeznek 11kor,felpakolva,tele főtt kajával,ami a forró vonaton utazott reggeltől.Mint ha én nem főznék,vagy rosszat főznék.

Magamra erőltettem egy mosolyt,és elkerülendő a cirkuszt mondtam,hogy akkor elrakom a hűtőbe,majd megesszük (eszi a szomszéd kutya,én nem eszek napon újrafőtt kaját).

Erre anyós elkezdett hepciáskodni,hogy de ebédeljük csak azt,azért hozta,és elkezdett a konyhánkban pakolászni.

Itt elszakadt a cérna,megmondtam,hogy ne nyúlkáljon a konyhánkban,nem otthon van,vagy eszi amit főzök,vagy ha nem tetszik,rendelünk neki,de nekem ne hurcoljon ide kész kaját így.

Anyós felfogta a kaját,és elviharzott,egy várossal odébb lakik egy barátnője.

Após maradt 2 napot,ő és férjem is annyit fűzött a dologhoz,hogy felejtsem el,klimaxol...

2014. jún. 11. 12:36
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/114 anonim ***** válasza:
74%

És ha unoka akar a nagyinál lenni? Vagy a nagyi szeretne unokázni?

Normális családokban legalábbis szeretik egymást látni a rokonok, nem csak "vigyáznak" egymásra.

Szerintem itt a többség tudja, hogy már most kiállhatatlan, kotnyeles és okoskodó, és anyósnak is szar lesz és alig várják, hogy megszüljék a kicsi fiacskájukat, az egyetlen férfit, akit születéstől fogva manipulálhatnak, és elhitethetik velük, hogy ők a legjobb nők a világon.

2014. jún. 11. 19:40
 102/114 anonim ***** válasza:
82%
100-as! Tudod vannak olyan élethelyzetek amikor tojok az illemre!!! Így megmondom! Ha én roskadnék a konyhába 4-5 órát hogy vendégül lássam az anyósomat és az beállít hozzánk egy halom sz@r kajával, akkor mivel sírós vagyok, valószínűleg sírva elküldeném a p...ba!!! És még erőszakoskodik hogy egyen belőle... Nem tudom olvastad-e de a kérdezőt sem engedi be a konyhájába matatni, akkor Ő miért engedné?? Anyóskának mindent szabad vagy mi van????? Ja, és még mielőtt megkérdeznéd viszonylag elvagyunk anyóskámmal :D Még egyszer elmondom: Én azt tisztelem aki engem is tisztel! Itt anyós hibázott, Ő a sértődékeny, nem kezelte jól a helyzetet, gondolom nincs köztük jó kapcsolat, ezért nem marasztalták!
2014. jún. 11. 20:28
 103/114 A kérdező kommentje:

Nem kell nevelni helyettünk a gyereket,anyós kéri évek óta hogy had legyen már nála nyáron,de eddig kicsi volt ahhoz hogy ilyen messzire elengedjem,most már nagylány,ősszel iskolába megy,nem szalad ki az útra,stb,most már mehet ha akar.

Ha anyósékon múlik,akkor fél évesen is vitte volna.

Szerencsére az unokáját imádja.

2014. jún. 11. 21:32
 104/114 anonim ***** válasza:
19%

"Vagy a nagyi szeretne unokázni? "

Nagyi főzni is szeret azt is leszarja.

2014. jún. 11. 21:50
 105/114 anonim ***** válasza:
88%
Ha a nagyi szeret főzni, főzzön otthon és hívja meg a családot. Vagy ha kádat mosni szeret, akkor akihez megy, ott hadd mossa ki a kádat, csak mert öreg?
2014. jún. 11. 22:32
 106/114 anonim ***** válasza:
23%
Anyósod is pusztult a konyhába 4-5 órát.Végig olvastam mindent.Az a benyomásom, és néhány megnyilvánulásod,mindegy is anyós mit csinál nem bírod a buráját.Viszont ha az én gyerekem azt mondaná nekem "anyu bunkó vagy",olyat bacnák a fejére lesántulna!Még ha 50éves is lenne.Se te se a gyereke nem becsülitek annyira se, tisztességesen beszéljetek vele.Fel fújtad az egészet.Egyébként,ha anyós ilyesmit csinál tatyiba viszi a kaját 100fokba,hogy mered ott hagyni a gyereked 1-2 hétre?Még a végén szalmonellát okoz a gyerekednek...vagy az nem gond?Nem mernéd ott hagyni ha olyan lenne amilyennek lefested.
2014. jún. 12. 07:17
 107/114 anonim ***** válasza:
20%

Simán felteheted volna az asztalra.Te nem ettél volna belőle a férjed azt eszi mint te ergo ő se evett volna belőle,apósnak meg a kedvenc kajáját főzted igy ő is a tiedből evett volna.Senki nem ette volna a kajáját de nem lett volna ez az egész cirkusz.

Ha anyós annyira béna akkor felelőtlen anya vagy ha otthagyod egy hétre.

Az meg csak hab a tortán hogy a gyerekkel zsaroljátok a nagyit...lehet ettől lejjebb sülyedni?

2014. jún. 12. 08:24
 108/114 anonim ***** válasza:
85%
Az én anyósom képes ilyesmire, de neki "mentsége", hogy mániás depressziós, mindenki tud a betegségéről. Mikor már szándékosan provokál (átrendezi a házat, belém köt stb.) akkor már sejthető, hogy lesz még rosszabb és zárt osztály lesz a vége. Mivel mániással vitatkozni nem lehet, mert végleg elgurul a gyógyszerük, adni kell a "szépet". Ez iszonyatosan le tudd stresszelni, legutóbb már gyomorgörcsöm volt. De a végtelenségig türelmes vagyok vele, mert mégiscsak egy öregasszony.. ennek ellenére volt már összetűzésünk, vele elkerülhetetlen.
2014. jún. 12. 09:21
 109/114 anonim válasza:
69%

Az én szüleim is mindig felpakolva jönnek ide is tesómhoz is pedig mi nem lakunk csak 20 percre tőlük... Ők ilyeneket jót akarnak és néha jó hogy napokig főznöm se kell.

Anyósom egy csokit nem hozna eszébe se jut nem tudom ez mivel jobb. Ő csak kérni tud.

Apósék pedig a fél házat idepakolják ha meglátogatjuk őket mivel ők messze élnek és mindent adni akarnak. Eszembe nem jutna megbántani őket ezért.

Az legyen a legnagyobb baj, hogy adni akar valaki.

2014. jún. 12. 10:22
 110/114 A kérdező kommentje:
6 évesen már elég nagy ahhoz,hogy ne egye meg ha a nagymama olyat akar adni neki,és após is vigyáz,ahogy ő sem eszi meg amit nem gondol jónak, a gyerekünknek sem fogja hagyni odaadni.
2014. jún. 12. 11:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!