Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek nem lett volna sértő?...

Nektek nem lett volna sértő? Én kiakadtam

Figyelt kérdés

Hétvégére anyósék jöttek nálunk,250km-re laknak,vonattal jöttek.

Annyira nem jó a kapcsolatunk,kb időjárásról elbeszélgetünk ha muszáj,kéthavonta 1 napot kibírok,ők szerencsére ritkán jönnek.

Direkt kérdeztettem a férjemmel,hogy van-e amit nem esznek meg,vagy amit szeretnének,nem volt,főzzek amit akarok.Nem főzök rosszul,nem volt még senki,aki kritizálta volna.

Erre megérkeznek 11kor,felpakolva,tele főtt kajával,ami a forró vonaton utazott reggeltől.Mint ha én nem főznék,vagy rosszat főznék.

Magamra erőltettem egy mosolyt,és elkerülendő a cirkuszt mondtam,hogy akkor elrakom a hűtőbe,majd megesszük (eszi a szomszéd kutya,én nem eszek napon újrafőtt kaját).

Erre anyós elkezdett hepciáskodni,hogy de ebédeljük csak azt,azért hozta,és elkezdett a konyhánkban pakolászni.

Itt elszakadt a cérna,megmondtam,hogy ne nyúlkáljon a konyhánkban,nem otthon van,vagy eszi amit főzök,vagy ha nem tetszik,rendelünk neki,de nekem ne hurcoljon ide kész kaját így.

Anyós felfogta a kaját,és elviharzott,egy várossal odébb lakik egy barátnője.

Após maradt 2 napot,ő és férjem is annyit fűzött a dologhoz,hogy felejtsem el,klimaxol...

2014. jún. 11. 12:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/114 A kérdező kommentje:

Miután én egy poharat nem vehetek elő az ő konyhájában,onnantól nekem ne nyúljon semmihez a mi konyhánkban,főképp nem kérdezés nélkül.

Egyébként belegondolva,nincs az a kaja,ami több órát a 30 fokban,vonaton mégtöbben szállítva részemről ehető lenne.

Azért senkit nem fogok tisztelni,mert szült egy gyereket,erre majdnem minden nő képes.

A tiszteletet ki kell érdemelni.

Ha annyira bunkó lettem volna,akkor após és a férjem sem intézik el annyival,hogy anyós klimaxol,hisztis.

2014. jún. 11. 13:13
 32/114 anonim ***** válasza:
26%
Teljesen egyetértek a 27-es válaszolóval. Bunkó voltál.
 33/114 anonim ***** válasza:
67%

Itt soha senki semmit nem hisz el... Nekem is van olyan rokonom, aki 2-3 hetes ránotthússal kínált, nyáron nagy melegben több napig asztalon felejtett parizellel, a beteg gyerekét egy hetes húslevessel próbálta gyógyítgatni, aztán csodálkozott mikor szegény kislány még rosszabbul volt tőle, mint előtte volt. "Ennek a gyereknek állandóan megy a hasa, nem értem miért!" Nem, persze, hogy nem, mert nem vagy higiénikus, b@ßd meg.

Az ilyeneknek már rááll a gyomra, de ha te eszel belőle, akkor elkap a cifrafosás, az is biztos.

Az esethez: Azt én is előre leszögezném, hogy 1. senki nem nyúlkál, pakolászik a konyhámban, mert dzsihád lesz, 2. attól még, hogy elhozza a cuccot, nem vagyok köteles enni is belőle, még ha aranyszószt és ezüstmártást hozott, akkor sem. Felnőtt vagyok, én döntöm el, hogy mit eszek és kész. Ha a saját megromlott kajájától sz@rul lesz, az már az ő baja. Amúgy örülj annak, hogy megszabadultál ettől az erőszakos banyától, menjen is az ilyen Isten hírével.

34/114 A kérdező kommentje:
Szerencsére a férjem egy az egyben olyan mint após,anyósra egy cseppet sem hasonlít.
2014. jún. 11. 13:14
 35/114 anonim ***** válasza:
21%

"Egy tálca süti oké,de nem leves,második,harmadik,desszert,és a vendéglátó főztjét meg dobja a kukába..."

Én eltettem volna a saját főztöm holnapra, és megettem volna, amit a férjem édesanyja főzött. Persze egészen véletlenül a felsorolásodban kizárólag gyorsan romló ételek voltak ;) picikét torzításgyanús a történet, na.

Nem igazán hiszem, hogy a férjed édesanyja ne tudná, hogy milyen ételeket lehet szállítani melegben. Főleg, hogy nekik nagyobb a konyhai tapasztalatuk, mint a te korosztályodnak.

2014. jún. 11. 13:14
 36/114 anonim ***** válasza:
72%
Valóban nem volt szép anyósodtól, hogy kaját hozott annak ellenére, hogy állítólag tudott arról, te főzöl. Az sem volt szép tőle, hogy a konyhában elkezdett rendezkedni. De az meg tőled volt bunkóság, hogy ilyen stílusban leordítottad a fejét. Intelligensen, normális hangnemben meg kellett volna ismételni. "Kedves mama! Mivel elmondtuk, hogy főzni fogok és főztem is, ezért most az ön által hozott kaját be fogom rakni a hűtőbe." Pont. A férjed is helyeselhetett volna, ő hol volt ekkor? Most két nő egymásnak esett és most megy a nagy sértődés, aminek az égvilágon semmi értelme.
2014. jún. 11. 13:16
 37/114 anonim ***** válasza:
72%
Ha te nem tehetsz arrébb egy kanalat a konyhájában, akkor ő sem a tiédben. Hol élünk, Anyósországban, ahol ő az úr és parancsoló? Ugyan már. Aki pedig képes 8 órát hót melegben megutaztatni a kjáját a koliba, annak gratulálok, és egyben közlöm, hogy ilyen esetekre találták ki a jégakkut. Basszus, itt mindenkinek acélbele van? Én még munkába is jégakkuval viszem kánikulaidőben a kjaát, pedig csak fél óra gyalog.
2014. jún. 11. 13:17
 38/114 anonim ***** válasza:
70%
És ezt véletlenül sem lehetett volna intelligens, normális, felnőtt ember módjára lekezelni, ugye? Erélyesen azt mondani, hogy " Köszönjük, amit hozott. De NEM." , majd fogni és eltenni a hűtőbe, megteríteni és szólni, hogy kész az ebéd. Ennyi. Miért is kell üvöltözni, csapkodni, kiakadni, meg hisztizni? Neked is, neki is? Mi ez, az alsó tagozat? Szerintem normális, felnőtt emberek nem viselkednek így. Én nem harcolok, közlöm, hogy ezt itt és most NEM. Aztán teszem, amit gondolok és erélyesen megkérem, hogy foglaljon helyet az asztalnál, mert kész az ebéd. Ennyi. Nem is értem, hogy lehet ide eljutni, hogy ő pakolászik, te üvöltözöl, ő látványosan elvonul, stb. Ehhez két unintelligens ember kell.
2014. jún. 11. 13:17
 39/114 A kérdező kommentje:

Sehol nem írtam hogy üvöltöztem,csapkodás sem volt.

Csak megmondtam neki,hogy legyen szives letenni az étkészletünk,az ebéd az lesz amit főztem,nem azért készültem,hogy kidobódjon.

Férjem és após az eset körülbelül felénél jött be,addig a kocsin nézegettek valami új kütyüt,aztán bejöttek,após rászólt anyósra,hogy nem megmondta hogy ne főzz,,férjem annyit mondott,hogy inkább ebédeljünk,anyós meg összepakolt,elviharzott.

2014. jún. 11. 13:23
 40/114 anonim ***** válasza:
24%
Amúgy azért az számomra is fura, hogy elképzelek egy középkorú nőt, aki évtizedek óta vezet háztartást, süt, főz. 40 fok van és fél napot elhurcol olyan kajákat, ami egyértelműen romlandó (húsleves, hús, gomba, tejszín, túrós süti). Aztán odateszi az asztalra úgy, hogy tudja, abból a fia, a férje és ő is enni fog, most a menyet ne nézzük, mert lehet, vele ki akart szúrni vagy nem tudom. De hogy a fiamat és a férjemet meg magamat is kitegyem ennek, hát nem tudom... Szóval furcsa, én azt gondolnám, nincsenek ilyen agyatlan emberek, de persze lehet vannak...
2014. jún. 11. 13:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!