Nektek nem lett volna sértő? Én kiakadtam
Hétvégére anyósék jöttek nálunk,250km-re laknak,vonattal jöttek.
Annyira nem jó a kapcsolatunk,kb időjárásról elbeszélgetünk ha muszáj,kéthavonta 1 napot kibírok,ők szerencsére ritkán jönnek.
Direkt kérdeztettem a férjemmel,hogy van-e amit nem esznek meg,vagy amit szeretnének,nem volt,főzzek amit akarok.Nem főzök rosszul,nem volt még senki,aki kritizálta volna.
Erre megérkeznek 11kor,felpakolva,tele főtt kajával,ami a forró vonaton utazott reggeltől.Mint ha én nem főznék,vagy rosszat főznék.
Magamra erőltettem egy mosolyt,és elkerülendő a cirkuszt mondtam,hogy akkor elrakom a hűtőbe,majd megesszük (eszi a szomszéd kutya,én nem eszek napon újrafőtt kaját).
Erre anyós elkezdett hepciáskodni,hogy de ebédeljük csak azt,azért hozta,és elkezdett a konyhánkban pakolászni.
Itt elszakadt a cérna,megmondtam,hogy ne nyúlkáljon a konyhánkban,nem otthon van,vagy eszi amit főzök,vagy ha nem tetszik,rendelünk neki,de nekem ne hurcoljon ide kész kaját így.
Anyós felfogta a kaját,és elviharzott,egy várossal odébb lakik egy barátnője.
Após maradt 2 napot,ő és férjem is annyit fűzött a dologhoz,hogy felejtsem el,klimaxol...
Azért írtok durva dolgokat,amihez képest a kérdésemben szereplő kismiska.
Amikor terhes voltam,anyós is küldött kaját (akkor közelebb laktunk,illetve tél volt).Én bablevest,borsófőzeléket kaptam,meg jó borsos fűszeres csirkét. Az akkoriban nem zaklatott fel,férjem kiöntötte,főzte amit megbeszéltünk (anyós úgy küldte,hogy nem szólt,szóval nem első eset).
A férjem az a tipus,aki ezeket csúnyán fogalmazva les.arja,ő ragaszkodik az előre mgebeszélt dolgokhoz,ha valakinek nem tetszik,így járt.
Szerintem ez nagyon gyerekes viselkedés volt részedről!
Én biztosan nem cirkuszoltam volna, azért mert anyósom kaját mert hozni magukkal...és netán be meri tenni a konyhámba a lábát, hogy kipakolja amit hozott stb.
Anyósod helyében, én is ott hagytalak volna a pi.csába! Lehet, hogy ő klímaxol és ez megviseli...de te meg bunkó voltál. Ezen nincs mit szépíteni!
Amit az egyik válaszoló ír,hogy a nagyszülő simán megeteti a romlott kaját a gyerekével,unokával,én elhiszem.Nagyim testvére ilyen, az egyik gyerekét nem szereti,se annak a férjét,gyerekeit,nekik mindig a maradékot adja,akár 2 hetes kaját is,vagy ha megégett valami,küldi nekik,nekik jó lesz még az.A másik gyerekének és családjának pedig csak minőségi friss kaját tesz ki. És lehetne azt mondani,hogy biztos tett érte a gyerek,de hogy a 3 hetes unoka nem tett semmi rosszat,amiért romlott bocitejet kellett vele itatni,az biztos.
Vannak ilyen emberek.
61. Ha nem értenéd, miért kérdeztem....
A te rokonod ki akart szúrni direkt veletek (egyértelműen nem értek egyet vele, nem is értem hogy feltételezel ilyet). A különbség a te esetedhez képest az, hogy a kérdező anyósának férje, fia és maga az anyós is kockáztatott volna egy jó kis gyomorrontást, szalmonellát, tehát nem lehet, hogy az anyós menyével akart kiszúrni, mert őt nem szívleli, mert ez a dolog a visszájára sült volna el, lehet pont őt vitték volna el a mentők.
De persze lehet vannak ilyen emberek, csak számomra furcsa, hogy pont olyan ételeket csinál, ami romlandó, még hűtőben tartva sem eszi meg normális ember 2 nap után, nemhogy 40 fokban szállítva. Szóval a lényeg, ehhez nem kéne ész és azt furcsa elképzelni, hogy egy több évtizedes háziasszonyi múlttal rendelkező nő erre nem gondol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!