Nektek nem lett volna sértő? Én kiakadtam
Hétvégére anyósék jöttek nálunk,250km-re laknak,vonattal jöttek.
Annyira nem jó a kapcsolatunk,kb időjárásról elbeszélgetünk ha muszáj,kéthavonta 1 napot kibírok,ők szerencsére ritkán jönnek.
Direkt kérdeztettem a férjemmel,hogy van-e amit nem esznek meg,vagy amit szeretnének,nem volt,főzzek amit akarok.Nem főzök rosszul,nem volt még senki,aki kritizálta volna.
Erre megérkeznek 11kor,felpakolva,tele főtt kajával,ami a forró vonaton utazott reggeltől.Mint ha én nem főznék,vagy rosszat főznék.
Magamra erőltettem egy mosolyt,és elkerülendő a cirkuszt mondtam,hogy akkor elrakom a hűtőbe,majd megesszük (eszi a szomszéd kutya,én nem eszek napon újrafőtt kaját).
Erre anyós elkezdett hepciáskodni,hogy de ebédeljük csak azt,azért hozta,és elkezdett a konyhánkban pakolászni.
Itt elszakadt a cérna,megmondtam,hogy ne nyúlkáljon a konyhánkban,nem otthon van,vagy eszi amit főzök,vagy ha nem tetszik,rendelünk neki,de nekem ne hurcoljon ide kész kaját így.
Anyós felfogta a kaját,és elviharzott,egy várossal odébb lakik egy barátnője.
Após maradt 2 napot,ő és férjem is annyit fűzött a dologhoz,hogy felejtsem el,klimaxol...
Én is ugyanígy reagáltam volna. Ebből majd megtanulja, hogy ne ő akarjon irányítgatni más konyhájában! Elképesztő... Mégis mit gondolt?!
Ha most engedtél volna, akkor legközelebb is ezt csinálja, és nincs megállás. Sajnos egyszer ezt meg kellett lépned, majd lenyugszik, de többet legalább nem fog ilyen hülyeséget csinálni :D
Az anyós idióta, te pedig bunkó vagy. Fogjatok kezet egymással, egyikőtök sem jobb, mint a másik.
Nyilván az eszetekbe sem jut, hogy mindannyiótok érdeke, hogy jó kapcsolatban legyetek.
Kéthavonta egyszer találkoztok és ilyen hisztit csaptok mindketten??? Ez komoly? Hát nem lennék se a férjed se az apósod helyében...
Hozta a kaját, megettétek volna most az egyszer aztán jónapot. Esetleg te egyedül ettél volna abból amit te csináltál aztán jónapot. Ez annyira apróság, hogy butaság rajta összeveszni.
Nyugodtan megehette volna az anyós,amit főzött.Én nem ettem volna belőle,hanem ettem volna,amit én főztem :D ennyi.
Amúgy jól csináltad kérdező :D
Én kiugornék a bőrömből, ha anyósom egy rakás kajával állítana be. Lesz@rnám, hogy a konyhában pakolászik, hiszen az általa szeretettel készített ételt szeretné kirakni.... Csak sajnos ez már nem adatik meg, mert meghal, így soha nem hoz nekem senki semmit...
Mit szerettél volna? Ő csak kedveskedni akart. Szóltál előre neki, hogy ne készüljön, mert te főzöl?
Képzeld magad a helyébe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!