Nektek nem lett volna sértő? Én kiakadtam
Hétvégére anyósék jöttek nálunk,250km-re laknak,vonattal jöttek.
Annyira nem jó a kapcsolatunk,kb időjárásról elbeszélgetünk ha muszáj,kéthavonta 1 napot kibírok,ők szerencsére ritkán jönnek.
Direkt kérdeztettem a férjemmel,hogy van-e amit nem esznek meg,vagy amit szeretnének,nem volt,főzzek amit akarok.Nem főzök rosszul,nem volt még senki,aki kritizálta volna.
Erre megérkeznek 11kor,felpakolva,tele főtt kajával,ami a forró vonaton utazott reggeltől.Mint ha én nem főznék,vagy rosszat főznék.
Magamra erőltettem egy mosolyt,és elkerülendő a cirkuszt mondtam,hogy akkor elrakom a hűtőbe,majd megesszük (eszi a szomszéd kutya,én nem eszek napon újrafőtt kaját).
Erre anyós elkezdett hepciáskodni,hogy de ebédeljük csak azt,azért hozta,és elkezdett a konyhánkban pakolászni.
Itt elszakadt a cérna,megmondtam,hogy ne nyúlkáljon a konyhánkban,nem otthon van,vagy eszi amit főzök,vagy ha nem tetszik,rendelünk neki,de nekem ne hurcoljon ide kész kaját így.
Anyós felfogta a kaját,és elviharzott,egy várossal odébb lakik egy barátnője.
Após maradt 2 napot,ő és férjem is annyit fűzött a dologhoz,hogy felejtsem el,klimaxol...
O kedves kerdezo, nem az en anyosom volt nalad is :) ugyanez a helyzet naluno is:( most voltak ok is a hetvegen delelott. Ferjemet direkt kerdeztem, hogy itt ebedelnek e, mert akkor ugy fozok, de nem. Ok mondom en. Erre anyos beallit egy egesz (szo szerint) rekesz etellel. Husleves, gombas-tejfolos csirke, rantott karfiol, toltott kaposzta, turo torta (meg a forma is rajta volt). Mintha en nem foznek :( plusz en csak szoptatom a 6 hetes babamat igy ezek kozul nem ehetek semmilyen foetelt. Husleves megromlott, igy az is kilove, na meg a turo torta se volt az igazi. De nala ez nem a kedveskedesrol szol, mert mimdig a pici fianak szokott pakolni, volt hogy amikor naluk voltunk csak egy adagnyi kajat pakolt el.meg mindig is voltak olyan mwgjegyzesei, hogy o az egyetlen no a fia eleteben.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem minden anyos azert visz etelt. Mert kedveskedni akar. Pehet, h a kerdezonel is ez a helyzet :(
Egyébként lassan 15 éve főzök,elhihetitek,tudom mit hogy kell.
A kollégista válaszolónak: elhiszem,hogy te megetted még csütörtökön is a vasárnapi kaját,úgy hogy 8 órát utazott dögmelegben,de én már kolisként is max kedden ettem meg,és csak 2 órát utaztam,de azt is hűtőtáskában vittem,nekem se gyomrom,se gusztusom nincs ahhoz amit írtál. (de ha sokat sikerült vinnem magammal kolisként,mindig akadt aki kedd este elvitte tőlem a megmaradt kaját,és ette akár csütörtökön is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!