Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek nem lett volna sértő?...

Nektek nem lett volna sértő? Én kiakadtam

Figyelt kérdés

Hétvégére anyósék jöttek nálunk,250km-re laknak,vonattal jöttek.

Annyira nem jó a kapcsolatunk,kb időjárásról elbeszélgetünk ha muszáj,kéthavonta 1 napot kibírok,ők szerencsére ritkán jönnek.

Direkt kérdeztettem a férjemmel,hogy van-e amit nem esznek meg,vagy amit szeretnének,nem volt,főzzek amit akarok.Nem főzök rosszul,nem volt még senki,aki kritizálta volna.

Erre megérkeznek 11kor,felpakolva,tele főtt kajával,ami a forró vonaton utazott reggeltől.Mint ha én nem főznék,vagy rosszat főznék.

Magamra erőltettem egy mosolyt,és elkerülendő a cirkuszt mondtam,hogy akkor elrakom a hűtőbe,majd megesszük (eszi a szomszéd kutya,én nem eszek napon újrafőtt kaját).

Erre anyós elkezdett hepciáskodni,hogy de ebédeljük csak azt,azért hozta,és elkezdett a konyhánkban pakolászni.

Itt elszakadt a cérna,megmondtam,hogy ne nyúlkáljon a konyhánkban,nem otthon van,vagy eszi amit főzök,vagy ha nem tetszik,rendelünk neki,de nekem ne hurcoljon ide kész kaját így.

Anyós felfogta a kaját,és elviharzott,egy várossal odébb lakik egy barátnője.

Após maradt 2 napot,ő és férjem is annyit fűzött a dologhoz,hogy felejtsem el,klimaxol...

2014. jún. 11. 12:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/114 anonim ***** válasza:
90%

O kedves kerdezo, nem az en anyosom volt nalad is :) ugyanez a helyzet naluno is:( most voltak ok is a hetvegen delelott. Ferjemet direkt kerdeztem, hogy itt ebedelnek e, mert akkor ugy fozok, de nem. Ok mondom en. Erre anyos beallit egy egesz (szo szerint) rekesz etellel. Husleves, gombas-tejfolos csirke, rantott karfiol, toltott kaposzta, turo torta (meg a forma is rajta volt). Mintha en nem foznek :( plusz en csak szoptatom a 6 hetes babamat igy ezek kozul nem ehetek semmilyen foetelt. Husleves megromlott, igy az is kilove, na meg a turo torta se volt az igazi. De nala ez nem a kedveskedesrol szol, mert mimdig a pici fianak szokott pakolni, volt hogy amikor naluk voltunk csak egy adagnyi kajat pakolt el.meg mindig is voltak olyan mwgjegyzesei, hogy o az egyetlen no a fia eleteben.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem minden anyos azert visz etelt. Mert kedveskedni akar. Pehet, h a kerdezonel is ez a helyzet :(

2014. jún. 11. 13:23
 42/114 anonim ***** válasza:
83%
szerintem anyós illetlen volt! Mondtad hogy főzöl ráadásul megkérdezted férjedtől hogy mit szeretnek, mit nem! Nekem is szarul esett volna hogy készülök nekik erre hoz egy rakás kaját, mintha nem tudnál főzni!! Én simán megmondtam volna neki: Én az én ételemből eszek, anyuka meg egyen amit jónak lát! ha ezeket a kajákat vitte akkor azok tuti megromlottak! Ennyi idősen azért ennyi esze lehetne már hogy vonaton 50 fokban nem viszünk főtt ételt, max. hűtőtáskában! Ja és a másik ha csak nagy ritkán találkoztok, Ő ott vendégnek számít, és nem nyúlkálnék a konyhájába másnak! Ja és a kedvencem amikor azt mondják hogy "tiszteld mert a férjed anyukája" , "meg neked szülte a férjed" ???? igen, ezeket itt olvastam! Én azt tisztelem aki engem is tisztel!!! Én már tudom hogy milyen legyek anyósnak, tanultam a hibákból! Szerintem jól csináltad, te erőltettél magadra egy mosolyt, hogy elrakod, de Ő erősködött hogy abból egyél! valószínűleg el tudod dönteni miből akarsz enni! :D Itt az a lényeg hogy Őkelme most meg akarta mutatni hogy ő a kapitány és most benézte!
2014. jún. 11. 13:24
 43/114 anonim ***** válasza:
92%
Ebben a formában az anyós kezdte ki a menyét.Tudta,hogy lesz főzve + após kedvenc étele is,amit ő nem szokott.Ez csak "féltékenykedés" a részéről.Más esetben el tudnám képzelni,hogy csak jót akart,de így más a helyzet szerintem.
2014. jún. 11. 13:25
 44/114 A kérdező kommentje:

Egyébként lassan 15 éve főzök,elhihetitek,tudom mit hogy kell.

A kollégista válaszolónak: elhiszem,hogy te megetted még csütörtökön is a vasárnapi kaját,úgy hogy 8 órát utazott dögmelegben,de én már kolisként is max kedden ettem meg,és csak 2 órát utaztam,de azt is hűtőtáskában vittem,nekem se gyomrom,se gusztusom nincs ahhoz amit írtál. (de ha sokat sikerült vinnem magammal kolisként,mindig akadt aki kedd este elvitte tőlem a megmaradt kaját,és ette akár csütörtökön is)

2014. jún. 11. 13:26
 45/114 anonim ***** válasza:
85%
Szóval nem hiszitek el, mi? A saját szememmel láttam azt is, mikor nagymamám elkezdett főzni, mután a kutyából kiszedte a bolhákat KÉZMOSÁS NÉLKÜL! Bár nála tudni lehetett, hogy engem már születésemtől fogva utált, szóval direkt csinálta, hátha elkapok valami nyavaját. Meg mikor a krumplit héjastól, kicsit letörölgetve de itt-ott még koszosan tette be főni, mert a forró víz fertőtlenít. No comment.
2014. jún. 11. 13:31
 46/114 anonim ***** válasza:
59%
*tetveket akartam írni, nem bolhákat, na.
2014. jún. 11. 13:32
 47/114 anonim ***** válasza:
27%
45 és azzal is megcsinálta ezt, akit szeret? Sőt, magával is?
2014. jún. 11. 13:32
 48/114 anonim ***** válasza:
57%
Ha fordítva lett volna, mit szólnátok? Ha anyóshoz mentek volna látogatóba, és a meny vitt volna csomagolt kaját?
2014. jún. 11. 13:33
 49/114 anonim ***** válasza:
93%
Szóval az a lényeg, hogy attól, hogy mi rendesen tároljuk és főzzük a kaját, még sok debil van, aki hetekig tartogatja, meg nyáron sem hűti. Nyugodtan el lehet hinni. És a rosszindulat bármire rá tudja vinni az embert. Ez a másik tanulság.
2014. jún. 11. 13:33
 50/114 anonim ***** válasza:
34%
48. Ugyanezt. Nem attól függ a véleményem, hogy ki kicsoda a történetben, hanem attól, hogy mi történt. :)
2014. jún. 11. 13:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!