Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jól érzem hogy sértő volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem hogy sértő volt?

Figyelt kérdés
Páromnak mondtam hogy nincs rendben valami az autóval.A benzinkúton viszont beszélgettem a kutassal aki rá nézett és mondta hogy nincs szerhó olaj benne.Mikor mondtam a kedvesemnek azt mondta hogy máshol van olaj? Máshol nem nézte meg? Mondtam hogy az még 15.000 km ig jó de közölte hogy rám gondolt. Nekem rosszul esett és nem értem a hülye poént.
2014. márc. 13. 15:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerhó, kedvesem? És még neked áll feljebb?
2014. márc. 13. 15:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi az a szerhó?
2014. márc. 13. 15:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért lenne sértő? Gondolom csak megszeretett volna kicsit olajozni. :-)) Vedd már észre a humort.
2014. márc. 13. 15:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Szervó
2014. márc. 13. 15:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Neked most mi is a problémád?
2014. márc. 13. 15:22
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
Én a problémát nem értem. Megér ez az értelmetlenség egy kérdést az interneten?
2014. márc. 13. 15:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kicsit féltékeny a párod?
2014. márc. 13. 15:33
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem érted akkor elmagyarázom.

Gondolom a párodnak nem tetszett hogy a kutassal nézetted meg az olajat.

És arra célzott hogy volt e valami a kutassal.

Mielőtt még vérig sértődsz ez csak egy pajzán poén volt, amit azért mondott mert őt bántotta hogy a kutasra hallgatsz.

Ne azon gondolkodj hogy ez sértő volt e hanem azon hogy legközelebb szólj be neki valami frappánsat, de két értelműt.

Pl azt hogy de igen, és nagyon nagyon alapos volt.

2014. márc. 13. 15:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Kit érdekel a lelkivilágod, amikor folyik a szervó olaj?

Nézessétek meg az autót.

[link]

2014. márc. 13. 15:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálunk a kutasok mindig ugrálnak, hogy ablakotmosnak, olajszintet néznek, stb. Ha gond volt a kocsival, de a párja nem nézte meg, nem értem, miért kell azon megsértődni, hogy a kutas ránézett, és ráadásul meg is mondta, mi a baja. Most azért, mert ő férfi a kérdező meg nő, miért kellene rögtön azt feltételezni, hogy a kérdezőnek csak 'ellenszolgáltatás fejében' tettek szívességet? Nekem is rossul esne, ha ilyet feltételezne, ha poén, ha nem, én nem veszem poénra, ha kvának neveznek.
2014. márc. 14. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!