Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta gyerekeink vannak úgy érzem eltűntem mint nő a férjem szemében, más is érez így?
Miért nem beszélsz róla erről?
Természetesen nem vársz el sokat, normális lenne, hogy kettesben is szervezzetek programokat.
Mar beszeltem, mindig van kifogas meg legtobbszor ugy jon ki a dolog, hogy hisztizek :/
egyebkent jo a kapcsolatunk, tudom szeret, nagyok jo apuka is :) de ez a dolog neha fel idegesit....
Valahogy csak összehoztátok a 3. gyereket is :-)
Egyébként nem vársz sokat. Nem tudom, hányadik hónapban vagy, de szerintem simán menjetek még el valamerre szülés előtt. A férfiak nehezen szervezik meg ezeket a dolgokat. Állítsd kész tények elé: drágám, szombaton jön a nagymama a gyerekekhez, mi pedig elmegyünk vacsorázni/moziba/biliárdozni bárhova.
Férfiként kezeled őt, nem csak apukaként?
Ha igen, akkor egyik hétvégén passzol le a kölköket, öltözz ki, és mondd neki, hogy most elmentek szépen valahova. :) Este meg szerelmeskedhetnétek egy hatalmasat. Utána csak eszébe jut, hogy ti férfi és nő vagytok, nem csak anyuka emg apuka. Ha ez se használ, akkor ülj le vele erről beszélni.
Ez esetben mi lenne, ha te szerveznél programot a kettőtöknek? Pl. ha a baba már fél-1 éves, akkor egy hétvégét már elvan a nagyszülőknél. Lefoglalhatsz egy wellness-hétvégét, és kikapcsolódhattok. Talán ha a férjed látja, hogy milyen jó kettesben lazítani egy kicsit, változik a hozzáállása.
Vagy ami még egyszerűbb, menjetek csak el vacsorázni vagy színházba, moziba egy estére. Ezt akár most is megtehetitek, várandósan :)
Nalunk a ferjem erzi ugyanazt,amit te.Sosincs kedvem menni sehova es minden megvaltozott kozottunk.
Igaz nekunk csak egy fiunk van,mindketten dolgozunk.A fiunk nagyon anyas igy a munka utan minden percemet lefoglalja.Nem bannam ha az apjaval is ellenne.o mar 3 eves.Estenkent csak arra vagyom,hogy a letekert bicikli utan furodjek es bedoljek az agyba.
Mi ezt ugy probaljuk ellensulyozni,hogy havonta 2 hetveget a gyerek a nagyszuleinel tolt(kertes haz,allatok,programok szoval imadja).En olyankor alszok vagy 12 orat es a maradek idoben csak a ferjeme vagyok.
Probaljatok ki mar ha van kire hagyni legalabb 1 napra a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!