A feleségem csúnyám átvert, ezért elválunk. Miért én vagyok mégis a szemét mindenki szemében? Ez tényleg olyan apróság amin túl kellett volna lépnem?
Figyelt kérdés
Két gyerekünk van, ő szeretett volna harmadikat én még nem. Nem zárkóztam el, csak kértem hogy várjunk pár évet. Most 9 és 20 hónaposak a gyerekeink.
Erre ő tűvel kiszúrta a gumikat.
2012. nov. 21. 17:09
1/68 anonim válasza:
Úristen. Léteznek ilyen nők. Nem tudom mások mit fognak írni, de ha ilyen téren ezt megcsinálta szerintem másra is képes lett volna. (Én komolyan megdöbbentem.)
2/68 anonim válasza:
Ez komoly??? Megáll az eszem! Azt hiszem én is elválnák tőle ilyen viselkedés után. A feleséged imád szülni; ez lehet a mániája. Cseppet sem apróság, amit leírtál. Sajnos ha ezek után a kiszúrt gumi miatt terhes lesz, éppúgy rádverik a gyerektartást, mintha te is akartad volna a harmadikat.
3/68 anonim válasza:
uramisten.. ne haragudj meg én is nő vagyok de ez ez pofátlanság. hogy jöttél rá? én nem válnék,de azért megbeszélném vele.. nem lenne jó a gyerekeknek sem,ha csonka családban nőne fel..
4/68 anonim válasza:
Pont a napokban volt itt egy olyan kérdés, hogy a nő mindenképpen megtartja a gyereket, az apa nélkül is.
(Fogamzásgátlót szedett "állítólag")
Akkor majd' mindenki azt írta, hogy "ha nem akar egy pasi gyereket, akkor használjon gumit".
Na tessék.
Most mit írtok?
Húzzon a gumira is egy másikat???
5/68 anonim válasza:
En is othagytam volna,mert ez nagyon kicsinyes...de a csaladalapitassal varhattal volna amig teljesen ki nem ismered,aki ilyen primitiv huzasokkal vesz elegtetelt annak mar elobb is lehettek hasonlo praktikai,minimum hogy hiszterias,lobbanekony...most fizeteted a gyerektartast egy darabig...
6/68 A kérdező kommentje:
Már 2 hónapja kiderült, azóta nincs köztünk szex.
Hatalmas szerencse, hogy nem lett terhes.
2012. nov. 21. 17:21
8/68 anonim válasza:
A szomszéd fiatalasszony hangoztatta, hogy
"ha őt egyszer elveszi valaki, az életbe nem megy dolgozni, mert mindig szül majd egy gyereket"!!!
Ez jutott most az eszembe a kérdésről.
9/68 A kérdező kommentje:
5 éve vagyunk házasok. A nagyobb gyerek születése után kicsit "megzakkant", de azt hittem ez normális és elmúlik ha kicsit nagyobbak lesznek.
2012. nov. 21. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!