A feleségem csúnyám átvert, ezért elválunk. Miért én vagyok mégis a szemét mindenki szemében? Ez tényleg olyan apróság amin túl kellett volna lépnem?
Két gyerekünk van, ő szeretett volna harmadikat én még nem. Nem zárkóztam el, csak kértem hogy várjunk pár évet. Most 9 és 20 hónaposak a gyerekeink.
Erre ő tűvel kiszúrta a gumikat.
Nekem annakidején a férjem nyíltan elmondta, hogy ha ilyen módon átverném, soha többé nem tudna megbízni bennem. Valószínűleg velem maradna, kötelességből, de soha többé nem tudna párként tekinteni rám.
Nem mintha egyébként terveztem volna, hogy átverem...
Gyermekünk születése után néhány évvel komoly párkapcsolati krízisen mentünk keresztül. Mivel eleve úgy indultunk a házasságnak, hogy minimum két gyermek lesz, én elmondtam, hogy szeretném, ha MIUTÁN helyrehoztuk a házasságunkat, lehetne még egy gyermekünk - de csak akkor, ha tudjuk kezelni a párkapcsolati problémáinkat.
Ez nem sikerült, és nagy szerepe volt ebben annak, hogy ő addigra már eldöntötte, hogy egyáltalán nem akar több gyermeket, és emiatt nem is volt szexuális életünk - bizalmatlan volt, pedig soha nem vertem át, de a kisördög ott volt benne!
Mindezt csak azért írtam le, mert a saját példám alapján állítom, hogy egy ilyen bizalmatlan, megkeseredett légkörben nagyon nehéz kezelni a kapcsolat válságát, sőt, megkockáztatom, hogy szinte lehetetlen.
Mi válunk. Szerintem így mindenki jobban jár, nekem is lehet még gyermekem olyannal, aki szeretne, meg ő is élheti az életét. Gyermekünk is elfogadta, mert elmondta, hogy ő már nem bírja a veszekedéseinket.
35-ös: hogy lehet ilyet leírni??
"Ha már annyira akarsz rendelkezni szabadon az utódnemzési jogoddal."
Szerinted ez épeszű kérdés? Persze, hogy mindenki szabadon akar rendelkezni az utódnemzési jogával.
sem férfit, sem nőt nem lehet kihagyni a döntésből, már pedig amit a kérdező leírt abból elég világos, hogy a felesége egy önző perszóna, simán átverte a férjét, hogy az ne tudjon rendelkezni a jogával.
Még jó, hogy nem lett terhes!!
Én is válnék, és nagy ívben kerülném a kedves exet a jövőben!
Ez egy gusztustalan húzás volt az asszonytól kérdező!
Nőként is elítélem, ilyet nem lehet csinálni, nem lehet elfelejteni, nem lehet megbocsátani.
Utolsó teljesen egyetértek veled akár férfi vagy akár nő....
Ez a terhes lettem megtartom majd lesz valahogy mentalitás engem is kiakaszt..
egy gyermek nagy felelősség és jól meg kell gondolni hogy a legtöbbet megadhasd neki
Csomószor hallottam az emberektől ezt én is úgy nőttem fel hogy becsúszott gyerek voltam a szüleim úgy vállaltak hogy szinte tinik voltak (19), elváltak, sokat kellett nélkülöznöm, rengeteg hátránnyal indulat az életben amit a mai napig érzek
Én válnék és kérnék az asszonyra egy igazságügyi pszichológiai vizsgálatot és véleményezést. Ha vannak furcsa dolgai nagyon esélyes,hogy a gyerekek Nálad maradhatnak! Ez az óvszer kiszurkálás ez már indulásnak elég lehet. Ez bizonyíték lehet öntörvényűségre vagy a felelőtlenségre. Nem kell túllépni rajta, lehet,hogy betervezett 3-4 gyereket apa nélkül,de jó izmos gyerektartással !! Keress egy ügyvédet !
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!