Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem hogy megcsal a feleség?
Távol vagyok tőle, ez amolyan táv házasság lett a pénz miatt, és mostanában elég sokat veszekedünk.
Féltékeny vagyok nagyon, és ő e miatt ideges.
Azt mondja hogy én idegesítem, és hogy görcsöl a hasa bármikor beszélünk mert tudja hogy fel fogom idegesíteni.
Fenyeget hogy el hagy vagy ami még rosszabb azt mondta hogy elmarom és akkor tényleg meg fog csalni mert ha már mondom akkor oka is legyen.
Nem tudom fura érzés mert nekem erről az jut a gondolatomba hogy van valakije!
hát akkor talán jobb lenne,ha onnan a távolból nem szemrehányást kapna..hanem egy kedves sms-t...még a házasságot is fele lehetne pezsdíteni...kezdj el írni sms-t..ne hívd.majd akkor, ha már van valami tűz
sms..ne szemrehányás..kedves, szexis és ő is úgy fog rá reagálni, próbáld ki...
Van itt egy szegény nő, akinek teljesen féltékeny lett a férje a távházasság alatt, konkrétan már mindennel zaklatja (hová megy, kivel telefonál). Hidd el, ez semmi jóra nem vezet, az a nő is már kivan idegileg. Remélem, megoldódnak a gondjai, és a tieid is.
Azt gondolom, a feleségednek nincsen senkije rajtad kívül. Ne kérdezd miért, ezt gondolom. Viszont, nyugalmat kell adnod neki, ha vele akarsz maradni. Ajánld fel, hogy ne beszéljetek két napig. Vagy hogy egy ideig csak írásban értekezzetek, írjatok egymásnak kedves üzeneteket. Vegyél valami nagyobb ajándékot (egy szép ruhát, ékszert, akármit), add fel postán, és írj hozzá egy bocsánatkérő kártyát. Próbáld meg nem idegesíteni, igyekezz bízni benne.
Meddig tart ez az állapot? Meddig terveztek távol élni egymástól? Ha nincsen terv, nem tudjátok, mikor lesz vége, az sokat nehezít a helyzeten.
Nagyon rossz úton jársz barátom!!!!!
Az én apám is egy ilyen és ö sincs itthon.
Anyám életét megmesterkedik a féltékenységével és elmarta magától a gyerekeit is el is váltak. Ne járj igy!!!!!!!!!!!!!!
"Jól érzem hogy megcsal a feleség?"
JÓL!!!
De ha itthon leszel, akkor is meg fog csalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!