Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem hogy megcsal a feleség?
Figyelt kérdés
Távol vagyok tőle, ez amolyan táv házasság lett a pénz miatt, és mostanában elég sokat veszekedünk.
Féltékeny vagyok nagyon, és ő e miatt ideges.
Azt mondja hogy én idegesítem, és hogy görcsöl a hasa bármikor beszélünk mert tudja hogy fel fogom idegesíteni.
Fenyeget hogy el hagy vagy ami még rosszabb azt mondta hogy elmarom és akkor tényleg meg fog csalni mert ha már mondom akkor oka is legyen.
Nem tudom fura érzés mert nekem erről az jut a gondolatomba hogy van valakije!
2013. nov. 8. 22:14
21/25 anonim válasza:
menjen utánad a feleséged, és akkor levan a gond :)
22/25 anonim válasza:
Beteges vagy,és ha továbbra is így viselkedsz,vagy más karjaiba fogod kergetni a feleségedet,vagy el fog hagyni,mert besokall.Szóval vagy változtatsz magadon,vagy tényleg elveszíted.
23/25 anonim válasza:
Van rá esély, hogy már most is csal, de ha ezt így folytatjátok, vagy elkezd megcsalni, vagy elváltok. Szóval próbáld magad kicsit odatenni, ha nem akarod, hogy tönkremenjen a kapcsolat. Mindig nagyon nehéz a távházasságot fenntartani, szóval nem lesz könnyű dolgod.
24/25 anonim válasza:
Az féltékenykedik, aki magában sem bízik. Lehet, hogy te csalod fűvel fával és magadból indulsz ki. Hú de nagy ökör vagy !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!