Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jól érzem hogy megcsal a feleség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem hogy megcsal a feleség?

Figyelt kérdés

Távol vagyok tőle, ez amolyan táv házasság lett a pénz miatt, és mostanában elég sokat veszekedünk.

Féltékeny vagyok nagyon, és ő e miatt ideges.

Azt mondja hogy én idegesítem, és hogy görcsöl a hasa bármikor beszélünk mert tudja hogy fel fogom idegesíteni.

Fenyeget hogy el hagy vagy ami még rosszabb azt mondta hogy elmarom és akkor tényleg meg fog csalni mert ha már mondom akkor oka is legyen.

Nem tudom fura érzés mert nekem erről az jut a gondolatomba hogy van valakije!

2013. nov. 8. 22:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%

Ebből indulj ki:

1.Te ott vagy.

2.A párod itthon van.

3.Egyedül old meg mindent, amit amúgy ketten oldanátok meg.

4.Nagyon hiányzol neki.

Erre te ahelyett, hogy arról beszélnél neki, hogy neked is rossz, tudod, neki is rossz, és milyen nagyon hiányzik neked:

1. meggyanúsítod

2. zaklatod

3. szemrehányásokat teszel neki

4. talán korlátozni is akarod a mozgását onnan, távirányítással

5. talán mindenről be akarod számoltatni, és minden lépéséről

Ne csodálkozz, hogy ahelyett, hogy vágyakozna utánad, már összeugrik a gyomra, ha megszólal a telefon, vagy ha meglátja, hogy levelet írtál neki.

Ha belőled csak a negatívum sugárzik felé, akkor te is azt fogod visszakapni.

Sürgősen változtass.

MÉG NEM CSAL MEG, de ha nem fordulsz 180 fokot, akkor nem megcsal, hanem el fog hagyni, mire vége lesz a külföldi munkádnak.

És igaza lesz.

2013. nov. 9. 07:56
 12/25 anonim ***** válasza:
40%
Nem, szerintem még nem csalt meg. A nők általában egyáltalán nem hajlamosak a megcsalásra, csak akkor ha a férj már végképp nem mutatja ki a szeretetét, vagy bosszúból csinálják. Ha érezteted vele, hogy szereted, és törődsz vele, nem fog megcsalni. A féltékenykedés rossz dolog, az tényleg megmérgezheti a viszonyt, próbálj leszokni róla. Hiszen téged választott, neked pedig csak az a dolgod, hogy szeresd.
2013. nov. 9. 08:50
 13/25 anonim ***** válasza:
19%
"A nők általában egyáltalán nem hajlamosak a megcsalásra," LOL
2013. nov. 9. 08:51
 14/25 anonim ***** válasza:
8%

"A nők általában egyáltalán nem hajlamosak a megcsalásra"

Ez a mondat mindennek az alja...

Ő nem tud utánad menni, hogy keressen ő is egy kis pénzt, vagy ez csak a te dolgod? Lehetne megértőbb,mielőtt mártírt csinál magából.

2013. nov. 9. 09:47
 15/25 anonim ***** válasza:
35%
nehogy úgy jár ahogy én. én is kint melóztam és szépen megcsalt és elhagyott egy másik pasiért. mikor hazamentem persze elkérte a pénzt és csak utánna közölte velem hogy elhagy, mert nem tud velem együtt élni. meg elmúlt a szerelem. nagyon meggyalázta a kapcsolatunkat. ja és ha netán hazaakartam volna végleg jönni mert már nem bírtam kint akkor meg azt közölte velem ha hazamerek jönni akkor is elhagy.
2013. nov. 9. 11:35
 16/25 anonim ***** válasza:
6%

08:50

"A nők általában egyáltalán nem hajlamosak a megcsalásra"

HA...ha...ha..

A nap vicce!

Persze!

Az erényővet is azért találták fel annak idején,

pedig még se mobil, se f@s zbook nem volt, hogy megkönnyítse a ribik életét...

2013. nov. 10. 17:08
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Van egyáltalán valami utalás arra, hogy megcsal? Vagy csak te beszélted be magadnak? Ha nincs semmi ráutaló dolog, akkor felejtsd el sürgősen ezt a badarságot. Ha úgy érzed, hogy nem tudnál neki mást mondani a telefonba, csak a féltékenységi szövegedet, akkor inkább vegyél erőt magadon, és írj egy aranyos sms-t, majd mikor normális dolgokról is tudsz beszélni, akkor hívd fel.
2013. nov. 17. 08:27
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Megingott az önbizalmad? Vagy valaki beletette a füledbe a bogarat, sok olyat lehet hallani, hogy megcsalják egymást a párok a több hónap távolság miatt. Téged is megfertőztek ezzel. Megfertőzted a párodat és hamarosan belehal.

Rossz uton jársz barátom, mentsd amit még menthető, ha szereted. Forditsd vissza ha van rá módod minden eszközöddel. Légy kedves, teljesen változz meg amig még lehet, mert hamarosan egyedül élheted az életed messzi földön távol az asszonytól. Ha szereted tedd meg érte.

2013. nov. 17. 10:13
 19/25 anonim ***** válasza:
58%
nincs gázabb, mint egy hisztiző férj.
2013. nov. 17. 10:39
 20/25 anonim válasza:
71%

Én vagyok a feleséged pasija

első 5 centi tág, de azután vadiúj

2013. nov. 17. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!