Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem hogy megcsal a feleség?
Távol vagyok tőle, ez amolyan táv házasság lett a pénz miatt, és mostanában elég sokat veszekedünk.
Féltékeny vagyok nagyon, és ő e miatt ideges.
Azt mondja hogy én idegesítem, és hogy görcsöl a hasa bármikor beszélünk mert tudja hogy fel fogom idegesíteni.
Fenyeget hogy el hagy vagy ami még rosszabb azt mondta hogy elmarom és akkor tényleg meg fog csalni mert ha már mondom akkor oka is legyen.
Nem tudom fura érzés mert nekem erről az jut a gondolatomba hogy van valakije!
Ebből indulj ki:
1.Te ott vagy.
2.A párod itthon van.
3.Egyedül old meg mindent, amit amúgy ketten oldanátok meg.
4.Nagyon hiányzol neki.
Erre te ahelyett, hogy arról beszélnél neki, hogy neked is rossz, tudod, neki is rossz, és milyen nagyon hiányzik neked:
1. meggyanúsítod
2. zaklatod
3. szemrehányásokat teszel neki
4. talán korlátozni is akarod a mozgását onnan, távirányítással
5. talán mindenről be akarod számoltatni, és minden lépéséről
Ne csodálkozz, hogy ahelyett, hogy vágyakozna utánad, már összeugrik a gyomra, ha megszólal a telefon, vagy ha meglátja, hogy levelet írtál neki.
Ha belőled csak a negatívum sugárzik felé, akkor te is azt fogod visszakapni.
Sürgősen változtass.
MÉG NEM CSAL MEG, de ha nem fordulsz 180 fokot, akkor nem megcsal, hanem el fog hagyni, mire vége lesz a külföldi munkádnak.
És igaza lesz.
"A nők általában egyáltalán nem hajlamosak a megcsalásra"
Ez a mondat mindennek az alja...
Ő nem tud utánad menni, hogy keressen ő is egy kis pénzt, vagy ez csak a te dolgod? Lehetne megértőbb,mielőtt mártírt csinál magából.
08:50
"A nők általában egyáltalán nem hajlamosak a megcsalásra"
HA...ha...ha..
A nap vicce!
Persze!
Az erényővet is azért találták fel annak idején,
pedig még se mobil, se f@s zbook nem volt, hogy megkönnyítse a ribik életét...
Megingott az önbizalmad? Vagy valaki beletette a füledbe a bogarat, sok olyat lehet hallani, hogy megcsalják egymást a párok a több hónap távolság miatt. Téged is megfertőztek ezzel. Megfertőzted a párodat és hamarosan belehal.
Rossz uton jársz barátom, mentsd amit még menthető, ha szereted. Forditsd vissza ha van rá módod minden eszközöddel. Légy kedves, teljesen változz meg amig még lehet, mert hamarosan egyedül élheted az életed messzi földön távol az asszonytól. Ha szereted tedd meg érte.
Én vagyok a feleséged pasija
első 5 centi tág, de azután vadiúj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!