Ez sértő volt az anyósom felé?
Figyelt kérdés
Németországban élünk a férjemmel és a fiúnkkal.
Párom szóvá tette hogy illetlenség és bunkóság volt a részemről hogy az egyik nap miközben beszéltünk az anyóssal és a sógornőmmel skypon hogy én közben pötyögtem ( igen közben facebookoztam de nem tudtam hogy rosszul esik nekik) aztán rá két napra amikor ismét hívta őket skypon a férjem palacsintát sütöttem és nem mentem oda a kamerához hogy köszönjek.
Szerintem a sógornőm vagy az anyósom tette szóvá ezeket, és ezért mondta nekem.
Szerintetek bunkó vagyok?
2014. febr. 12. 20:35
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem....
LEgközelebb légy körültekintőbb, ha ilyen érzékenyek...
2/7 anonim válasza:
Hát azért tényleg nem illik főleg úgy hogy személyesen ritkán is látjátok egymást viszont mikor mégis beszélgettek nem vagy "teljesen" ott. Az hogy nem köszönsz pedig nem megoldás szerintem.
3/7 anonim válasza:
bunkó nem vagy :) de tény... kicsit illetlenség... máskor ezekre figyelj oda és kész :) egy köszönést kibírsz, hogy odafutsz... ha meg hívod őket, akkor meg tényleg velük beszékgess.. ne facebook-ozz :)
4/7 anonim válasza:
Tényleg illetlenség, és nagyon zavaró a másik fél számára. Bunkó nem vagy, akkor lennél, ha ezt tudva azért is folytatnád.
5/7 anonim válasza:
Inkabb neveletlenseg, foleg ha ritkan talalkoztok, es meg akkor is inkabb facebookozol, aztan meg arra sem vagy kepes, hogy koszonj nekik palacsintasutes elott. Ket szot igazan valthatsz anyossal....
6/7 anonim válasza:
Szerintem illetlenség, ha beszélgetés közben Facebook-ozol. Ha meg éppen palacsintát sütsz, azért oda tudsz menni legalább egy köszönés erejéig.
7/7 anonim válasza:
Ne Fb-ozz közben. A palacsintasütés meg...hát nem lehet eldobni mindent, hogy anyóssal társalogjál, másrészről meg ha odaköszönsz és annyi, abba is belekötött volna, hogy miért nem csevegsz. Párod meg hívott volna oda, ő is csak utólag okos, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!