Miért szól bele az anyósom a gyermekünk névválasztásába?
Semmi köze hozzá, ezek szép nevek.
Ha Eperkének, Málnának vagy éppen Noelnek meg ilyen idétlen dolgoknak szeretnétek elnevezni, megérteném hogy szúrná a csőrét, de így nem tudom mi baja.
Mennyi Adrienn. Én is az vagyok. :D
A kérdésedhez pedig annyit tudnék hozzászólni, hogy állítsd le. Finoman közöljétek vele, hogy álljon le, ti fogtok választani és punktum. Nekem vannak már kedvenc neveim és senki nem tántoríthat el azoktól, ha valamelyik szülő bele merne szólni, leteremteném és kész. :D
Senkinek ne engedd, hogy ebbe beleszóljon. Ilyet én még nem is hallottam, hogy ilyenbe bárki bele akarna/merne szólni.
Ha Adrien(n) mellett döntötök, akkor válasszátok a két n-es verziót, mert az jobban mutat. Engem is úgy hívnak :)
Nálunk úgy alakult, hogy az első babával sikerült mindenkit annyira ledöbbentenünk, hogy lányos zavarukban senkinek nem jutott eszébe a névválasztásba beleszólni. (másba igen)
A második babára mintha készültek volna, az én meg az ő szülei is.
Az elsővel ellentétben magunk is bizonytalanok voltunk, így mindenki lelkesen "segíteni" akart. Anyukám pl naponta hívott fel az újabb és újabb csodálatos ötleteivel, anyósomnak meg az volt a fixa ideája, hogy a gyerekek neve kezdődjön egy betűvel,pl István- Izolda.
Ezt spec nem is értettem, mert az ő gyerekeinek is tök más nevük van, ami semmilyen szinten nem kötődik a másikhoz.
Végül kiválasztottuk a nevet, anyám kerek perec megmondta, hogy az ne legyen. Az lett:)
Egyébként senkinek nem tetszett, de már két éves a gyerek, és mindenki imádja, a nevével együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!