15 éve vagyunk házasok, gyermekünk most készül 1-ő osztályba, alapsuli. Adódott egy lehetőség Ausztriába dolgozni. Én mennék, a feleségem maradna itthon a gyermekkel?
Én a határ mellé költöznék egy albérletbe az egész családdal.
Itt Vas megyébe mindenki ezt csinálja.
Ha menni kell, akkor ez van....
Menj ki, próbáld meg a melót, ha bejön akkor vidd a családot, akár év közepén is.
A munka az munka. Ha helyben nincs akkor menni kell utána. Nézd 2 lehetőség van:
- Maradsz otthon, eléltek a havi 50 000-ből és látod a kislányod első iskolai napjait, de nem tudsz/tudtok mindent megadni a kislánynak.
- Kimentek dolgozni és megadsz
(Bocsánat idő előtt elküldtem)
Szóval kimész/kimentek és megadtok mindent a kislánynak.
A férjem is külföldön dolgozik, 4 hetet kint van, 4 hetet itthon. A munkám miatt én is járok külföldre, bár ezeket megpróbálom akkora igazítani mikor a férjem itthon van, de ez nem mindig sikerül... Nagyon nehéz itthon hagyni a nagyszülőkkel az ikreket, de még a férjemmel is, nekem mint anyának, de sajnos más lehetőségünk nincs, ha segíteni akarjuk a gyerekeinket most is és később is... Talán már nekik könnyebb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!