Szerintetek visszavihetem a Tescoba az egész dinnyét, miután itthon kiderült, hogy poshadt, savanykás és kásatenger az egész, viszont ott semmilyen lehetőség nem volt megnézni? Van hozzá jogom, hogy visszavigyem és valamilyen módon kárpótoljanak?
Ne, vihetsz vissza egy etelt azert, mert nem izlik az ize
Az csak egy dolog, hogy azert nem izlik, mert ro lott es ratyi....
Felhaborito, ebben igazad van, de tobbet nem tehetsz:/
Amugy eddig pont ezen gondolkodtam, ki az a marha, aki aruhazban veszi a dinnyet..... piac! Ott meg meg is lekelik a nenik, es nem veletlenul... mert ok is tudjqk, hogy batran mutogathatjak, mert finom:)
Oreg.. azert nem azt mondtam, hogy megerdemled meg dogokj meg, csak azt, hogynerre szamithattal volna..
Amugy ha romlott cuccal vagy, akkor inkabb fogyasztovedelemnek szolj...de eleg faraszto ugy lenne, es nem kapnal finom dinnyet helyette, ugyhogy nemhiszem, hogy nagyon megeri
Szerinted ki lát bele a dinnyébe? Lékelés azért nincs, mert a hatóság belekötne mindenbe(engedélyek, fertőtlenítés,stb...)
Legközelebb visszaviheted, visszafizetik az árát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!