Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Meddig normális, hogy az...

Meddig normális, hogy az anyós beleszól az életetekbe?

Figyelt kérdés
2,5 éves kapcsolat, 4 hónapja jegyesség. 3 hónapja költöztünk közös lakásba, anyósjelölték 20 km-re laknak. Párom (30F) minden nap beszél az anyjával telefonon, aki lelkesen osztogat nekünk kéretlen tanácsokat. Pl. megegyeztünk a párommal, hogy hány órát játszik hetente a gépen, erre az anyja megjegyzi neki, hogy elég szűken van mérve a játékideje. Másik kedvenc témája, hogy én nem főzök a fiának megfelelően. Vasárnap érkezett egy üzenet, hogy küld nekünk ebédet, és leendő apósom fél óra múlva csengetett az éthordókkal. Továbbá elvárás, hogy minden héten legalább egy délutánt ott töltsünk. Úgy érzem, hogy hárman vagyunk ebben a kapcsolatban. Párommal többször beszéltem erről, ma is előjött a téma, azt mondta, hogy neki is igénye van a heti szintű hazalátogatásra és egyetért az anyjával abban, hogy pl. keveset engedem játszani is. Megmondtam neki, hogy nálam azok a szabályok vannak, aminek megbeszéltünk, az anyjánál meg mások, el lehet dönteni, hogy hol szeretne élni. Erre nem mondott semmit. Ilyenkor mit lehet tenni? El vagyok keseredve.

dec. 18. 23:51
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
35%

Azt hittem rosszabb dolgokat fogok olvasni.

Játékidő?

Hát, én nem lennék olyan kapcsolatban, ahol a társam beosztja mennyit tölthetek a hobbimmal.

Az ételhordó elsőre tök zavaró lehet, de ha belegondolsz, bakker egy gondot levesz a válladról, ha nem kell max kiöntöd:D

Ami nekem sok lenne, a napi telefonbeszélgetés és a heti 1 kötelező találkozás.

dec. 19. 12:38
 42/56 anonim ***** válasza:
64%
Nekem gáz a kéretlen főzés. Az más, ha megkérdezi, kértek-e mert sok lett vagy megbeszélik, hogy szombatonként... stb. Az tényleg segítség. De ezt velünk is csinálják a szüleink, hogy csak bejelentik, hogy mehetünk érte, és megy az érzelmi zsarolás, hogy ő milyen szeretettel csak nekünk... És akkor ott van a sok felesleges étel (mert már mi is főztünk), és a gyerekek nem szeretik vagy valamelyikünk ételallergiájával nem stimmel, tehát végül egy valaki eheti 3 napig... Meg hagy együk már végre azt, ami találtunk ki és már be is vásároltunk hozzá. Ők mondjuk nem kritikából csinálják, hanem mert hasznosak akarnak maradni meg ez a szeretetnyelvük, na de akkor is ez egyfajta leuralás... De mióta messzebb költöztünk, ez is egyszerűbb :P Amíg 20-30 percre laktunk, katasztrófálisan jöttek-mentek, rendezkedtek, faggattak, hogy mit tudnának segíteni még, amit nehéz volt nem kritikaként megélni. Most kéthetente egy-két óra és kétnaponta egy 10-20 perc telefon a semmiségekről teljesen oké, mert hát egyébként szeretjük őket.
dec. 19. 13:04
 43/56 anonim ***** válasza:
18%
Ti is csak az elvált párok klubbját fogjátok szaporítani...
dec. 19. 13:38
 44/56 anonim ***** válasza:
42%

42, szerintem hogy most egyszer főzött valamit, amiről tudja, hogy szereti a fia és szívesen fogadná, ezért odarakta, nem gáz. Nem hiszen, hogy most a pasinak engedélyt kéne kérnie a feleségétől, hogy elfogadhat-e kaját az anyjától. Nyilvan van ooyan jó a kapcsolat anya-fia között, hogy az anya tudja, ezen nem huzza fel így magát a gyereke, hanem inkább örül neki.

Nyilván, ha minden héten főzne kérdés nélkül és a pasit is zabarná, de csak csinálná, azt lehet kontrollmániának nevezni, ja. De most hogy egyszer főzött valamit, hát istenem. Az ény anyósom is szokott random kaját hozni neha, eszembe se jutna megsértődni, mert nem látok ilyen hátsó szandékot möge, csak segíteni akar, hogy könnyebb legyen a gyerekének, ennyi.

dec. 19. 13:44
 45/56 anonim ***** válasza:
0%
47 sztm meg elvan nyomva azt itt vezeti le meg mondja a magáét😅...
dec. 19. 19:04
 46/56 anonim ***** válasza:
35%
#46 neked is kellemes ünnepeket. Nem illetlek ilyen melléknevekkel, de remélem nem lesz unalmas egyedül nézni a Kevint😚 Engem nem kell félteni. A családommal semmi baj nincs, sőt.
dec. 19. 20:19
 47/56 anonim ***** válasza:
47%

Na a hisztirohamos szuka végre meggyűrűztette magát, innentől pedig joga van egyenesen megszabni a pasijának bármit.

Nem, nincs. Vagy ha igen, akkor az anyjának is. Amúgy edd meg, amit főztél, te mondtál igent egy tiniszintű járogatásra, miközben még együtt sem éltetek. Mondjuk nem csodálom, hogy nagy a sietség, épeszű ember úgyse venne el egy ilyen kontrollmániás hárpiát, hanem az első “neked ennyit KELL ezt és ezt csinálnod, mert ÉN ennyit engedek meg” mondatnál kivágna a francba.

dec. 19. 22:43
 48/56 anonim ***** válasza:
41%

"47"!

Ha nekigyűrkőznél még egyszer, és megpróbálnád úgy elmondani a véleményedet, hogy be bántsd meg az előtted szólót, az nagyon nagy fizikai fájdalmat okozna neked??

Kérdezem ezt azért, mert az üzeneted tartalma akár el is fogadható, de a kifejezésmódod az nagyon taszító.

Azt azért jó ha tudod, hogy mikor acsarogsz a külvilágra, akkor magadban is ilyen negatív energiákat indukálsz. Miattad írtam ezt, jó szándékból, de nem kell megköszönnöd. :)

dec. 19. 23:38
 49/56 anonim ***** válasza:
83%

"hogy nálam azok a szabályok vannak, aminek megbeszéltünk, az anyjánál meg mások,"

Mintha nem egy felnőtt emberről lenne szó, hanem egy gyerekről vagy kutyáról, akinek a nevelésén hajba kapnak a gondozói.

dec. 20. 01:15
 50/56 anonim ***** válasza:
79%

Némmá, csak nem megint foglalt az exem? A kor is stimmel, meg a mama is.

Nem véletlenül hagytam ott, mert nekem nem volt kóser az, hogy az ő anycikáját hetente KELL látogatni kötelezően mindkettőnknek, de az én apukám sose kerülhet szóba, minek írogatok neki annyit (hetente kétszer-háromszor messenger meg egyszer telefon volt). Hozzàteszem az én apukám messzebb volt, mint az anycikája. Igen, egy idő után kibukott, hogy ő így hívja az anyját. Anycikám így, anycika úgy. Idegőrlő volt.

A játék a másik. Egyszerűen képtelenség volt elszedni a képernyő elől. Egy idő után nem volt szex sem, mert hiába szóltam neki egyszer este nyolckor, egyszer este kilenckor, egyszer este tízkor. Ment a wow, lol, stb. Ja és ha nagy ritkán nem meredt a gép előtt, akkor ez volt a beszédtéma.

Mindegy volt, hogy mit főzök, az nem olyan jó anycika pici fiának, mert anycika nem úgy csinálná. A legjobb az volt, amikor engem, az orosz családi ággal rendelkezőt akart kioktatni arról, hogyan kell orosz kajákat főzni. Mert szerinte az úgy nem autentik káposztaleves, meg szerinte nem úgy kell gyúrni a csebureket. Hogynepersze.

Ha jót akarsz magadnak, akkor hazapaterolod anycinak a picifiút. Te ehhez a picikéhez túl önálló vagy.

dec. 21. 23:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!