Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Meddig normális, hogy az...

Meddig normális, hogy az anyós beleszól az életetekbe?

Figyelt kérdés
2,5 éves kapcsolat, 4 hónapja jegyesség. 3 hónapja költöztünk közös lakásba, anyósjelölték 20 km-re laknak. Párom (30F) minden nap beszél az anyjával telefonon, aki lelkesen osztogat nekünk kéretlen tanácsokat. Pl. megegyeztünk a párommal, hogy hány órát játszik hetente a gépen, erre az anyja megjegyzi neki, hogy elég szűken van mérve a játékideje. Másik kedvenc témája, hogy én nem főzök a fiának megfelelően. Vasárnap érkezett egy üzenet, hogy küld nekünk ebédet, és leendő apósom fél óra múlva csengetett az éthordókkal. Továbbá elvárás, hogy minden héten legalább egy délutánt ott töltsünk. Úgy érzem, hogy hárman vagyunk ebben a kapcsolatban. Párommal többször beszéltem erről, ma is előjött a téma, azt mondta, hogy neki is igénye van a heti szintű hazalátogatásra és egyetért az anyjával abban, hogy pl. keveset engedem játszani is. Megmondtam neki, hogy nálam azok a szabályok vannak, aminek megbeszéltünk, az anyjánál meg mások, el lehet dönteni, hogy hol szeretne élni. Erre nem mondott semmit. Ilyenkor mit lehet tenni? El vagyok keseredve.

dec. 18. 23:51
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Leírásod alapján nekem kicsit olyan érzésem van, hogy inkább te is anya szerepben vagy és hát két dudás egy csárdában.....
tegnapelőtt 09:41
 32/49 anonim ***** válasza:
73%
Semennyire. De anyuci pici fia függő. 🤫🤣🤷‍♀️
tegnapelőtt 10:03
 33/49 anonim ***** válasza:
53%

Anyós kérdés: semeddig.

De ne mondd már meg neki, hogy mennyit játszhat. Én nő vagyok és jatszok. Többet, mint a párom. Nyilván nem állok neki egyedül kockulni, ha épp velem akar valamit csinálni. Viszont sokszor játszunk együtt.

Kezdj el te is játszani, de ne tiltsd már el tőle..

Nem tudom, mit csinálnék, ha a pasim ilyen szinten korlátozni akarna. Vagy én őt. Ez így nagyon gáz.

tegnapelőtt 10:03
 34/49 anonim ***** válasza:
65%

Semmikor se pofázzon bele.

Ha a pasid menni akar menjen egyedül.

De ez így nekem kuka lenne... Elég volt egyszer ilyen, az ilyen pasi sose jön el anyuka szoknyácskája alol.

tegnapelőtt 10:08
 35/49 anonim ***** válasza:
30%

Exem 2.0 - EXEM.

Mondjuk nekem eszem ágában nem lenne igent mondani egy lánykérésre, míg nem éltünk együtt legalább 2-3 évet.

tegnapelőtt 10:19
 36/49 anonim ***** válasza:
84%

Amúgy még érdekes kérdés:

Az említett problémák a lánykérés előtt is jelen voltak már?

Mert ha igen, akkor te gyakorlatilag azzal, hogy igent mondtál elfogadtad ezt a csomagot. Azt is tudtam, hogy a pasid játszik meg az anyjával való kapcsolatát és az anyját is ismerted. Ergo most nem túl jogos fellázadni ellene.

Ha ez az elmúlt 4 hónapban alakult ki, akkor persze más a helyzet.

tegnapelőtt 10:37
 37/49 anonim ***** válasza:
46%

Annak mi az oka, hogy megszabod neki, hogy mennyi játszhat egy héten? Ezt most hogy kell elképzelni, hogy van heti 7 órája játékra, és ha az elfogyott, és nincs mit csinálni otthon, akkor ne is játsszon? Nem értem az egészet.

Az normális, hogy heti egyszer találkozik az anyjával, neked nem kell menni, mint ahogy fentebb is írták.

Ha van fél órája beszélni az anyjával, az is normális. Kötve hiszem, hogy minden egyes nap fél órát beszél az anyjával, lehetetlen. Itt nyilván túlzol.

Nem baj, ha küld kaját az anyósod.

Mind ezek ellenére, jól érzed, hogy anyósod beleszól az életetekbe, és nem kéne neki ezt tenni. De az igazság az, hogy pontosan ugyanolyan szeméyiségek vagytok.

tegnapelőtt 10:39
 38/49 anonim válasza:
Mi csak fél évig voltunk együtt de az exem anyja miatt dobtam
tegnapelőtt 11:30
 39/49 anonim ***** válasza:
83%
Nem fér meg két diktátor egy családban...
tegnapelőtt 12:05
 40/49 anonim ***** válasza:

"Mind ezek ellenére, jól érzed, hogy anyósod beleszól az életetekbe"

De ez miben nyilvánult megy egyébként? Mert semmi ilyenről nem írt a kérdező, hogy az anyós azt mondta volna a párjanak, hogy márpedig valamit másképp csináljanak.

tegnapelőtt 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!