Meddig normális, hogy az anyós beleszól az életetekbe?
Anyós kérdés: semeddig.
De ne mondd már meg neki, hogy mennyit játszhat. Én nő vagyok és jatszok. Többet, mint a párom. Nyilván nem állok neki egyedül kockulni, ha épp velem akar valamit csinálni. Viszont sokszor játszunk együtt.
Kezdj el te is játszani, de ne tiltsd már el tőle..
Nem tudom, mit csinálnék, ha a pasim ilyen szinten korlátozni akarna. Vagy én őt. Ez így nagyon gáz.
Semmikor se pofázzon bele.
Ha a pasid menni akar menjen egyedül.
De ez így nekem kuka lenne... Elég volt egyszer ilyen, az ilyen pasi sose jön el anyuka szoknyácskája alol.
Exem 2.0 - EXEM.
Mondjuk nekem eszem ágában nem lenne igent mondani egy lánykérésre, míg nem éltünk együtt legalább 2-3 évet.
Amúgy még érdekes kérdés:
Az említett problémák a lánykérés előtt is jelen voltak már?
Mert ha igen, akkor te gyakorlatilag azzal, hogy igent mondtál elfogadtad ezt a csomagot. Azt is tudtam, hogy a pasid játszik meg az anyjával való kapcsolatát és az anyját is ismerted. Ergo most nem túl jogos fellázadni ellene.
Ha ez az elmúlt 4 hónapban alakult ki, akkor persze más a helyzet.
Annak mi az oka, hogy megszabod neki, hogy mennyi játszhat egy héten? Ezt most hogy kell elképzelni, hogy van heti 7 órája játékra, és ha az elfogyott, és nincs mit csinálni otthon, akkor ne is játsszon? Nem értem az egészet.
Az normális, hogy heti egyszer találkozik az anyjával, neked nem kell menni, mint ahogy fentebb is írták.
Ha van fél órája beszélni az anyjával, az is normális. Kötve hiszem, hogy minden egyes nap fél órát beszél az anyjával, lehetetlen. Itt nyilván túlzol.
Nem baj, ha küld kaját az anyósod.
Mind ezek ellenére, jól érzed, hogy anyósod beleszól az életetekbe, és nem kéne neki ezt tenni. De az igazság az, hogy pontosan ugyanolyan szeméyiségek vagytok.
"Mind ezek ellenére, jól érzed, hogy anyósod beleszól az életetekbe"
De ez miben nyilvánult megy egyébként? Mert semmi ilyenről nem írt a kérdező, hogy az anyós azt mondta volna a párjanak, hogy márpedig valamit másképp csináljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!