Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Meddig normális, hogy az...

Meddig normális, hogy az anyós beleszól az életetekbe?

Figyelt kérdés
2,5 éves kapcsolat, 4 hónapja jegyesség. 3 hónapja költöztünk közös lakásba, anyósjelölték 20 km-re laknak. Párom (30F) minden nap beszél az anyjával telefonon, aki lelkesen osztogat nekünk kéretlen tanácsokat. Pl. megegyeztünk a párommal, hogy hány órát játszik hetente a gépen, erre az anyja megjegyzi neki, hogy elég szűken van mérve a játékideje. Másik kedvenc témája, hogy én nem főzök a fiának megfelelően. Vasárnap érkezett egy üzenet, hogy küld nekünk ebédet, és leendő apósom fél óra múlva csengetett az éthordókkal. Továbbá elvárás, hogy minden héten legalább egy délutánt ott töltsünk. Úgy érzem, hogy hárman vagyunk ebben a kapcsolatban. Párommal többször beszéltem erről, ma is előjött a téma, azt mondta, hogy neki is igénye van a heti szintű hazalátogatásra és egyetért az anyjával abban, hogy pl. keveset engedem játszani is. Megmondtam neki, hogy nálam azok a szabályok vannak, aminek megbeszéltünk, az anyjánál meg mások, el lehet dönteni, hogy hol szeretne élni. Erre nem mondott semmit. Ilyenkor mit lehet tenni? El vagyok keseredve.

dec. 18. 23:51
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
73%

Mennyit játszik? Neked nincs hobbid? Megosztjátok a házi munkát? Töltetek aktívan is együtt időt?

"de folyamatosan azt az érzést kelti bennem, hogy nem tudok elég jól főzni a fiának"

Nem a te dologd főzni, csak mert nő vagy. Párod is főzhet. Én szemály szerint csak örülnék, ha anyós szívesen küld kaját, annál kevesebb a munka.

Miért baj, ha hetente meglátogatja az anyját? Biztos te is örülnél, ha menne majd a gyereked. Neked nem kell mindig menned vele, és legalább lesz egy nyugodt délutánod magadra.

Én azt látom, hogy te zsigerből konkurenciának tekinted az anyóst, pedig nem az.

Amúgy ha neked az előző kaőpcsolatodban is gond volt a játék, akkor miért pont egy játék kedvelő pasivaé jöttél össze megint?

tegnapelőtt 06:58
 22/49 anonim ***** válasza:
95%

"A férjed egy kamaszgyerek két anyával."

Ez tökéletesen illik a helyzetre :D

tegnapelőtt 06:59
 23/49 anonim ***** válasza:
38%
Jajj, annyi ilyen későn érő, tutyimutyi, jószándékú, szembe mindenre bólogató és a haveroknak panaszkodó férfi van a környezetemben. Akit elnyom az anyja, aztán jön egy ahhoz hasonló erős nő, az elrabolja otthonról, hogy majd némi szexért igazi férfit meg családapát farag belőle. A vége általában válás 40-45 évesen és a férfi megy vissza anyuhoz és továbbra is menekül a valóság elől valamibe. A legjobb, amikor gyerek is van, aki pont ugyanezt a mintát viszi tovább.
tegnapelőtt 07:35
 24/49 anonim ***** válasza:
68%

Majd ha gyereketek lesz, nektek is jól esne, ha felhívna naponta meg heti egyszer láthatnátok.

Azért, mert valaki elköltözik és saját családot alapít, attól még az anyja szeretheti és fordítva. Igazából még a feleségnél is közelebbi rokona, nehogy már olyan nagy probléma legyen, hogy jó kapcsolatban vannak.

Az én barátnőim is mindennap beszélnek az anyjukkal, pedig felnőtt családanyák önalló élettel. Én irigykedem is erre, nekem olyan jutott, hogy a kapcsolatot se tartom vele. Bár olyan anyám lenne, akivel naoonta beszélhetnék kicsit. Mert ugye a nőknél ez elfogadott, az ő anyjukc adhat tanácsot, beleszólhaz, megoszthatja a tapasztalatait.

tegnapelőtt 07:37
 25/49 anonim ***** válasza:
74%
Miért te eteted a hapsid? Főzzön ő magára. Lehet, hogy nem is enne mindig főtt ételt. Vásároljon be magának, ő tudja mit kíván. Vagy főzzetek felváltva.
tegnapelőtt 07:39
 26/49 anonim ***** válasza:
71%

huhh. Hogy én nem tudnék veled élni, na az is tuti.

Megszabnád mennyit beszéljen az anyjával, mennyit játszon? nemáááár

Felnőtt ember. Szabad akarattal.

Ha nekem ilyet nyögnél be, vágnálak ki mint macskát arra a bizonyos dolgára.

Kaptok kaját? aztadedurva... ez valóban egy akkora bűn, hogy csak na.

Heti 1x meg még át is megy a párod hozzájuk?!

mesélj még.

Neked is kötelező?

Ez semmi más csak hiszti....

tegnapelőtt 08:03
 27/49 anonim ***** válasza:
67%

Függetlenül attól, hogy én sem tűrném, hogy a párom sokat játsszon, az nem kéretlen tanács, hogy anyós elmondta erről a fianak a véleményét. Tanács az, ha azt mondj neki, figyelj fiam, játssz titokban, mondd meg a Julinak, hogy te pedig jatszani fogsz, stb.

Az, hogy elmondja valamiről a véleményét a fiának - nem neked, a fiának -, az nem kéretlen tanács. A te anyád is biztos megjegyez dolgokat neked, elmondja a véleményét erröl-arról, mindenki csinálja.

Te csak láthatóan utálod anyósod és ezért nem tudod elfogadni, hogy a párod meg szereti az anyját, azt akarod, hogy ne szeresse igy, tojjon rá jobban. Nem veletlenül szoktak mondani, hogy sok meny igyekszik elszeparalni a ferjét a családjától, mert nem bírja elviselni, ha mást is szeret a parja

tegnapelőtt 08:07
 28/49 anonim ***** válasza:
36%

Miért tutyimutyi, le nem vált, anyucipicifia az, aki szereti az anyját és jóban van vele?

Muszáj utalni, kerülni minden ferfinak az anyját, meg foghuzva felhívni havi 1szer 10 percre, mert az a jó?

tegnapelőtt 08:09
 29/49 anonim ***** válasza:
23%

Bocs, de nagyon rossz volt olvasni ezt a picsogást. Én nem vagyok egy rosszindulatú, de ember, álljál már ki magadért! Teljesen alárendeled magad az egész pereputtynak.

A játékidőt meg szerintem a többi válaszolónak nem kéne szétcincálni, igenis vannak egy kapcsolatban kompromisszumok. Ha a hapsi 12 órákat játszik, az nem éppen szupi dolog. Ha ő ebben kompromisszumot között, szerintem nektek ehhez vajmi kevés közötök van. De nyilván erre hegyeztétek ki az egész kérdést, ugrotok, mint kutya a csontra, a többi lényeges infóra meg érdemben nem is reagáltatok... Tipikus.

tegnapelőtt 08:25
 30/49 anonim ***** válasza:
35%
De ha a pasi írta volna ki, akkor bezzeg anyuci pici fia lenne! :D De mivel mindig a kérdezőt kell ekézni, így nem az... :D Szánalom már az itt kommentelők többsége.
tegnapelőtt 08:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!