Anyôssal èl valaki 30-on felül?
Kb 65 milliót ér a lakásom, még van rajta 20-21 millió hitel. Jelenleg a legnagyobb problémám jakuzzit vagy szunát csináltassak a teraszomra, sajnos csak az egyik fér el."
"Én jóval átlagon felül keresek, egyetem óta így van."
1. Ezzel nem válaszoltad meg a kérdést, csak öncélúan, nagyképűen dicsekedtél egy anomim fórumon a vagyonoddal, aminek létezését le sem tudná innen senki sem csekkolni, ergo azt mondasz amit akarsz, akkor is, ha kitalált hazugság az egész más szívének fájdítására, akiknek nehezebb pályán mozog az életük.
2. Kötve hiszem, hogy becsületes munkával, egész napos tanulás mellett (az egyetem a tanulásról szól ugyebár, nem elsősorban a munkáról, bulikról), szülői segítség nélkül már 18 évesen ilyen szinten átlag felett kerestél volna! (Max pár tízezerrel átlag felett, ha infós vagy mérnök, esetleg gyógyszerész, vegyész lehetsz, de nem százezrekkel!)
3. Azért megnéznék egy Nav ellenőrzést nálad. Nagynéném operatív adóellenőr, kedvencei az ilyen nagyképű, pénzükkel, vagyonukkal kérkedő adóalanyok. :) Az ilyenek leleplezése Azért mindig szép fogás a Navnál, amiket negyedévente prémiummal jutalmaznak is...
59, 56os vagyok. Nem, nem keresek átlag felett. Két munkahellyel keresek 570 nettót.
Viszont van prioritásom, nem járok sűrűn bulizni, nyaralni csak évi egyszer max 5 napra, öltözködni turiból stb.
Javítanom kell mert félrérhető a sok irigynek... Diploma megszerzése óta.
Mérnök vagyok egy multinál, ennyi a titok.
A jó fizetésért is keményen meg kell dolgozni, ezen kívül beosztani is meg kellene tanulni sok embernek. Mert mindegy mennyit keresel átlagon felül, ha hó végére nem marad semmi belőle.
Ha tudtok, és akartok is egymáshoz alkalmazkodni, akkor nem lesz gond, de össze kell szoknotok, ahhoz kell türelem. Ha viszont valamelyiktek le akarja uralni a másikat, abból harc lesz. Mivel te mész oda, neked kell átvenni az ő szokásaikat, amit később majd finoman alakíthatsz persze a saját elképzelésed szerint.
Az is kérdés, hogy külön háztartásod lesz-e, vagy anyóssal közös. Ezt előre meg kellene beszélni, és azt is, hogy ez átmeneti állapot, és akartok majd saját lakást, vagy végleges megoldás.
Ez neked nem volt kérdés. Te már a kiíráskor tudtad, hogy költözöl, ehhez vártál megerősítést. De nem kaptál, a válaszadók szerint ez rossz döntés. De te úgyis költözöl, így tök felesleges volt kiírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!