Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyôssal èl valaki 30-on felül?

Anyôssal èl valaki 30-on felül?

Figyelt kérdés
Pàrom vele èl,ès gondolkodom,hogy menjek,vagy ne menjek oda lakni.Ő szeretnê.
okt. 26. 10:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
66%
Véreset fogsz hugyozni az egésztől három nap után
okt. 26. 23:40
 52/72 A kérdező kommentje:
Kemèmy hozzàszòlàsok.
okt. 26. 23:52
 53/72 anonim ***** válasza:
51%

Ha komoly a kapcsolat, akkor költözz oda,aztán kezdjek hatalmas spórolásba, sok túlórával, ha szükséges másodállással kiegészítve, és gyüjtsétek az önerőt egy sajátra. Nem kell a közös számla, tartsátok külön vásárlásig. Pár év alatt megvan. Párod 30+, te nem írtad mennyi vagy, de egy a közös bennetek, egyikőtöknek sem lett még sajátja, tehát egyedül ezt a célt nem tudtátok eddig teljesíteni. Ahogy kivettem a válaszaidból te is szüleiddel élsz.

Persze itt a hozzászólók jó része ellenzi a dolgot, ezen hozzászólók nagyrésze biztosan albérletbe van, vagy esetleg a párjuk megoldotta helyettük a problémát. Szóval kibírod azt a durván 5 évet, aztán mész a sajátotba, vagy elmész albérletbe és szinte biztos, hogy 10 év múlva is ott lesztek.

Ha a párod fizeti a gyerektartást nem biztos, hogy belefér a költségvetésetekbe egy babaváró+ lakáshitel kombó. Meg a babaváró jó nagy problémát tud okozni, ha úgy adódik, de legalább kiváltható piaci hitelre.

Vagy B terv. Kimentek 2 évre külföldre mosogatni vagy szakmunkára aztán meg is van az önerő.

Rengeteg olyan család van ahol a szülők csak az otthon lakás lehetőségét tudják felajánlani segítségként. Ez most havi ~140-180000 ft megtakarítást jelent. Ez az összeg évente növekszik 5 év alatt lazán kifizettek 10 milliót albérletre.

Ha csak lébecolni szeretnétek az anyósodnál gyorsan verd ki a buksidból az összeköltözést! Ebből aztán tényleg csak feszültség keletkezik.

Az anyós is máshogy áll a dolgokhoz, ha látja rajtatok, hogy a célért mennyi mindent megtesztek.

okt. 27. 06:18
 54/72 anonim ***** válasza:
67%
53as én inkább vagyok önerőből albérletben mint a mamahotelben ingyenélőként. 25 felett ez már szégyen.
okt. 27. 06:32
 55/72 anonim ***** válasza:
17%

54#!

Tehát 25 év körül vagy, dolgozol, és az ég világon semmit nem teszel a jövőd érdekében. Szerintem inkább ez a szégyen.

Az ilyen szoktak pánikba esni 30 körül itt a gyakorin. Ha szerencséjuk van a párjuk céltudatos volt, ha nem akkor várják az örökséget, a bérlakás programot, az ingatlan lufi pukkanást stb.

okt. 27. 06:42
 56/72 anonim ***** válasza:
49%

55 tévedsz, 33 vagyok, saját ingatlanban(igaz hiteles) 22 éves korom óta albérletben éltem, 4 éve vettem meg a sajátot.

De jó hogy így tudod mit teszek/tettem, nem is tudtam hogy ismersz. Diploma óta két helyen dolgoztam, félretettem havi minimum 200-250 ezret de nekem igényem volt arra hogy felnőljek, ne a gyerekszobában éldegéljek partner és tartós kapcsolat legkisebb reménye nélkül. Mert értelmes, ambiciózus férfinak/nőnek sosem fog kellemi egy mamahoteles max szexre.

okt. 27. 06:50
 57/72 anonim ***** válasza:
75%
De látszik, hogy te a kisfiú vagy... :D Értelmes nőnek a fejében nem fordulna meg, hogy anyóshoz költözik hogy ketten szolgálják ki az életképtelen picifiút.
okt. 27. 08:39
 58/72 anonim ***** válasza:
82%

de van aki kènytelen az anyja egèszsègi àllapota miatt akâr. - nem, nem kénytelen. Arra ott a gondozószemélyzet, és otthon.

Vagy akkor az a kisgyerek nyilván nem dolgozik, mert anyut ápolja 0-24. Na, az meg főleg kizárt, hogy egy tartós beteget ápoló legyen a barátom - írom ezt úgy, hogy 15-18 éves korom között a tartós beteg nagyapámat ápoltuk, szóval TUDOM ,miről beszélek.

okt. 27. 08:41
 59/72 anonim ***** válasza:
8%

55+

Én jóval átlagon felül keresek, egyetem óta így van. Nekem van sajátom, én is megtehettem, hogy ezt egy magam elértem önerőmből. Csak én, és ahogyan te is 56, nem az átlagos fizetéssel rendelkezünk. Márpedig akik az átlagot keresik azok nem igen tudnak albérlet mellett félretenni egy lakásra.

Kb 65 milliót ér a lakásom, még van rajta 20-21 millió hitel. Jelenleg a legnagyobb problémám jakuzzit vagy szunát csináltassak a teraszomra, sajnos csak az egyik fér el.

okt. 27. 09:41
 60/72 anonim ***** válasza:
48%

"Én jóval átlagon felül keresek, egyetem óta így van."

Egyetem óta, vagyis 18-20 éves korod óta?

Mivel is keresel """átlag felett"""? Milyen szakmával?

Informatikusként elképzelhető, de ezen kívül nagyon, nagyon vékony az a réteg, aki ""átlag felett"" kereshetne 20 éves egyetemistaként, becsületes munkakörben, természetesen 100% bejelentett munkával. ;)

okt. 27. 10:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!