Jogos, hogy állnom kell havi egy nagy bevásárlást ezen
összegen felül?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Kikapok havi 220ezret, ebből 120-at hazaadok és most anyám kitalálta, hogy ezen felül még egy havi nagybevásárlást is álljak. Én ezt már kicsit soknak tartom. Egy nagybevásárlás olyan 25ezerbe kerül. 220-ból 145-ezer már bőven túlzás, mert az átlag ember rezsije olyan 60 körül van egy hónapban. Tekintve, hogy az én beadott pénzemmel a család jövedelme 550ezer körül van egy hónapban nem mondanám magunkat szegénynek, főleg itt Nógrád megyében, mindenféle hiteltörlesztés nélkül.
2 év múlva, mikor a barátnőm leérettségizik elakarunk majd költözni Győr, Sopron fele és akkora jó lenne, ha olyan másfél millióm lenne spórolva, de így nem tudom hogy lesz.
Ennyi erővekl költözz albiba, még ott is olcsóbban kijössz mint 120 még rezsivel is.
2021. szept. 14. 19:35
3/42 anonim válasza:
Nagyon lehúznak. :/
2021. szept. 14. 19:38
4/42 anonim válasza:
Én elköltöznék, ebből már élhetnél egyedül is
2021. szept. 14. 19:39
5/42 A kérdező kommentje:
Ha nem lennének terveim már elköltöztem volna, mert Tarjánban tényleg simán lehet ilyen fizetésből élni, csak hát én nem itt tervezek és spórolni meg így tudok legjobban.
2021. szept. 14. 19:42
6/42 anonim válasza:
Én biztos elköltöznék a helyedben, szerintem a 120 is sok.
2021. szept. 14. 19:42
7/42 anonim válasza:
Ha berelsz valakivel egy lakast, meg ugy is jobban jarsz, ha egyedül bereled, akkor ugyanott vagy mint most, de legalább nem szólnak bele semmibe. En lelepnek a helyedben.
2021. szept. 14. 19:43
8/42 anonim válasza:
Bakker..ebbol mar akar el is koltozhetsz! A 120 ezer is RENGETEG!
Kozold veluk, hogy felejtsek el vagy meg ennyivel sem szallsz bele.
Nyilvan az a cel, hogy ne tudj felretenni, hogy minel tovabb maradj naluk fejos tehennek!
En a te helyedben mar most lelepnek!
2021. szept. 14. 19:43
9/42 anonim válasza:
#7-el értek egyet.
Ha valakivel közösen béreltek egy kis lakást, többet tudsz majd félretenni, bár a kaució ott is ott van, azzal is számolni kell.
2021. szept. 14. 19:46
10/42 anonim válasza:
Miert, nelkuled nem tudjak ellatni a testvereidet? De ha beadod a kozosbe tobb mint a felet a fizetesednek, akkor hogyan spórolsz többet, mintha lenne egy lakotarsad, albi plusz rezsi rad eső resze mondjuk 60ezer, kaja 30-40, attol függ, az meg mindig 90-100 ezer. Nem 140-145, amit hazaadnal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!