Jogos, hogy állnom kell havi egy nagy bevásárlást ezen összegen felül?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Kikapok havi 220ezret, ebből 120-at hazaadok és most anyám kitalálta, hogy ezen felül még egy havi nagybevásárlást is álljak. Én ezt már kicsit soknak tartom. Egy nagybevásárlás olyan 25ezerbe kerül. 220-ból 145-ezer már bőven túlzás, mert az átlag ember rezsije olyan 60 körül van egy hónapban. Tekintve, hogy az én beadott pénzemmel a család jövedelme 550ezer körül van egy hónapban nem mondanám magunkat szegénynek, főleg itt Nógrád megyében, mindenféle hiteltörlesztés nélkül.
2 év múlva, mikor a barátnőm leérettségizik elakarunk majd költözni Győr, Sopron fele és akkora jó lenne, ha olyan másfél millióm lenne spórolva, de így nem tudom hogy lesz.
2021. szept. 14. 19:31
41/42 anonim válasza:
120ezerert Nógrádban már saját albérletbe is mehetsz, amit remelem azóta már meg is tettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!