Jogos, hogy állnom kell havi egy nagy bevásárlást ezen összegen felül?
20 éves vagyok. Kikapok havi 220ezret, ebből 120-at hazaadok és most anyám kitalálta, hogy ezen felül még egy havi nagybevásárlást is álljak. Én ezt már kicsit soknak tartom. Egy nagybevásárlás olyan 25ezerbe kerül. 220-ból 145-ezer már bőven túlzás, mert az átlag ember rezsije olyan 60 körül van egy hónapban. Tekintve, hogy az én beadott pénzemmel a család jövedelme 550ezer körül van egy hónapban nem mondanám magunkat szegénynek, főleg itt Nógrád megyében, mindenféle hiteltörlesztés nélkül.
2 év múlva, mikor a barátnőm leérettségizik elakarunk majd költözni Győr, Sopron fele és akkora jó lenne, ha olyan másfél millióm lenne spórolva, de így nem tudom hogy lesz.
Bocs, de MIT SPÓROLSZ így?????
Ugyanennyiböl élhetnél külön lakásban is, csak nem kellene közben veszekedni vagy pluszban fizetni anyádnak.
Lépj le minél előbb 120-ból már felénk simán családi házat tudsz bérelni ,ebben ha nem dőzsölsz a közmű szolgáltatások is kb benne vannak.
Téged brutálisan lehúznak!
Lehet, hogy tényleg elkéne költöznöm. Miután a barátnőm végzett a sulival egy ideig élhetnénk itt Tarjánban, hogy többet tudjunk spórolni.
Egy 70ezres lakásnál általában mennyi kauciót kell fizetni?
Bérelj csak szobát és a barátnőd nélkül költözz,amíg ő tanul,mert az sem jó ha te tartod el!
Ez az összeg tényleg lehúzás.
Mi nem voltunk sosem jómódúak,de sose kért anyu pénzt,ha látta hogy nem szórjuk el a fizetésünk.
Nagy segítség volt az akkor.
Ez durva, szerintem is költözz el. Salgótarjánban úgy látom 70-75 ezerért tudsz bérelni kétszobás lakást, ismerőssel,
kollégával ha szétdobjátok, 35 ezer alatt kijön egy szoba. Rezsi és kaja nincs 90+ ezer úgyhogy jobban jársz.
Addig rendben van, hogy szállj be a közösbe, de azért ne te tartsd el őket (főleg ha jól értem, nincs semmi különleges ok, tehát beteg családtag vagy ilyesmi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!