Rezsin felül éves szinten 100 ezer forint?
Lányom párja külföldön dolgozik, házra gyűjtenek több kevesebb sikerrel. Fizetése kb 1600 euró, ebből lányom ad havonta 30ezret éves szinten 360 ezer forint amiből kifizetem a számlákat, ami 13.000 és 25000 f között van, függ a számláktól. kb 100.000 ft "marad". Ti ebben az esetben maradnátok ebben az összegben vagy kevesebbet kérnétek? Egy házban élünk 4en férjem én, lányom és unokám. Az ő férje kb havonta 4 napot tartozkodik itt. Természetesen egyéb bevásárlások, és főzés szempontból külön vagyunk. Csak a számlák a közösek.
Annyi pluszban hogy ő fizeti az internetet és lakásbiztosítást.
Én ennyit se kérnék a gyerekemtől, hogy mihamarabb tudjanak venni saját házat. Ha kérnék rezsipenzt, akkor mindennek a felét, igazságosan, minden hónapban elszamolva, pl ha januárban 50e a fűtés, augusztusban meg o, akkor januárban 25 öt, augusztusban meg semmit, és mindennel így.
De mondom, én ezektől is eltekintenék, ha megtehetném.
14.11 Ne hogy azt hidd már,hogy külföldön sok az 1600 euró.A szolgáltatások nagyon drágák.
En ha megtehetném semmit sem kérnék a lányoméktól.
30 ezret ad a lány,de 12-25 közt van a rezsi négy főre..
Nem szégyelled magad?
Remélem ha elköltöztek vissza se néznek.
9
"Természetesen egyéb bevásárlások, és főzés szempontból külön vagyunk. Csak a számlák a közösek."
De, eszik, saját pénzből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!