Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyôssal èl valaki 30-on felül?

Anyôssal èl valaki 30-on felül?

Figyelt kérdés
Pàrom vele èl,ès gondolkodom,hogy menjek,vagy ne menjek oda lakni.Ő szeretnê.
okt. 26. 10:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
92%
Persze, lehet gyerek az is, aki külön él, de azért a különélés már önmagában feltételez valamilyenfajta önállóságot az érintettnél, hiszen egyedül fizeti a számlákat, bizonyára van munkája, önmagának főz, életben marad valahogy.
okt. 26. 11:53
 12/72 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, te is mamahotelben élsz? mert akkor megérdemlitek egymást, költözz a fiú babához esténként meg járjatok át szopizni meg peluscserére a te anyukádhoz.
okt. 26. 11:55
 13/72 anonim ***** válasza:
95%

Nem mennék. A kedves partner döntse el, anyukával akar élni vagy önálló életet élni. Ha az utóbbira belátható időn belül nincs lehetősége/szándéka, akkor nem egymást keressük.

De ez én vagyok, nekem nem felelne meg egy anyja szoknyájába kapaszkodó férfi.

okt. 26. 12:09
 14/72 anonim ***** válasza:
14%
Jajj more de sok roszindulat
okt. 26. 12:16
 15/72 anonim ***** válasza:
91%
Valóban sok az albérlet, de ha ketten nem tudtok kitermelni egy albérletre valót, akkor ott nincs közös jövő. Mások egyedül is megoldják egy fizetésből az albérletet, akkor nektek kettőtöknek miért probléma? Nagyon rossz ötlet lenne odaköltözni.
okt. 26. 12:16
 16/72 anonim ***** válasza:
3%
Aki nem milliárdos az annyit is ér ne foglalkozz luzerekkel
okt. 26. 12:21
 17/72 anonim ***** válasza:
89%

Aki nem a szülőkkel él, az milliárdos? 🤔 Nem tudtam, hogy az vagyok, 21 évesen már nem a szüleimmel éltem.

okt. 26. 12:23
 18/72 A kérdező kommentje:
Èn nem èlek anyàmmal ,de van aki kènytelen az anyja egèszsègi àllapota miatt akâr.
okt. 26. 12:25
 19/72 anonim ***** válasza:
95%

"Az is lehet "gyerek" aki külön èl ,ès a nő kvàzi mint takarìtòszemèlyzet van jelen."

Lehet, de attól még a te szitud nem lesz normális. Van olyan anyuci pici fia (vagy lánya, legyünk korrektek!), aki különköltözés ellenére sem tud le válni a szüleiről, de egy fokkal tovább jutott, mint az, aki el sem költözött.

okt. 26. 12:28
 20/72 anonim ***** válasza:
91%

Iigen, ilyen is van, minden tiszteletem neki az áldozatért, amit az anyukájáért hoz. Akkor sem szólhatna senki rá egy rossz szót, ha idősotthonba adná, de ő másként döntött. Ok.

De partnerként nem jönnék össze ilyen helyzetben lévő férfival.

Az anyja talán még évtizedekig elél, oda családot sem lehet vállalni, én meg nem akarom más szülőjét gondozni. Ismerek olyat, aki megtette, ott kvázi minden feladat a nőre hárult.

Egy életem van.

okt. 26. 12:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!