Hogyan lehet az, hogy ennyire alul teljesítek, a testvérem meg mindenben felül kerekedik?
A testvéremmel sose történt ilyen, mert nem volt felelőtlen és van egy kiállása.
De ilyenekre gondolok még, hogy
Mindenkivel jól elbeszélget - én alig bírok megszólalni, szép arcú - csúnya, okos, intelligens, jó a memóriája - sok tanulással se érem el azt, amit ő, versenyeken indították, volt ő országos 3. Helyezett - nekem egy érmem sincs, nagy baráti társasága van, sokan ismerik - szürke kisegér vagyok, aki mindenkit ismer, de őt nem ismerik, jófejnek tartják - unszimpatikus, stb.
Arról végképp nem tehetsz, hogy neked többet kell tanulnod hogy ugyanazt elérd, mint ő. Arról se, hogy csúnya vagy - de ez meg szubjektív, kinek mi szép. A többit mérlegeld, mennyire fontos neked, hogy versenyeket nyerj és sok barátod legyen? Azért zavar, mert azt akarod, hogy téged is elismerjenek a szüleid? Mert engem például nem érdekelt soha, hogy nem volt miben versenyeznem, így sosem nyertem, és bár viszonylag sok barátom volt suliban, abszolút nem voltam "közismert" vagy népszerű.
Biztos van olyan, amiben te vagy jobb, még ha nem is jut eszedbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!