Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyôssal èl valaki 30-on felül?

Anyôssal èl valaki 30-on felül?

Figyelt kérdés
Pàrom vele èl,ès gondolkodom,hogy menjek,vagy ne menjek oda lakni.Ő szeretnê.
okt. 26. 10:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 A kérdező kommentje:
A pàrja hagyta ott ,ezèrt èl az anyjàval .
okt. 26. 14:12
 42/72 anonim ***** válasza:
77%
Hát én is elhagytam volna azt a pasit aki rögtön visszamászik anyu szoknyája mögé. De akármit mondunk kérdező, tudod mit? Költözz a pasid anyjához(nem anyós csak szólok) tuti örül neki ha még egy gyerek fog a nyakán élni. Sőt, egy éven belül szülj hármasikreket is.
okt. 26. 14:20
 43/72 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon nem mindegy, milyen a fiú kapcsolata az anyjával, milyen az anyós és milyen a lakás/ház. Ha anyuci pici fiacskája vagy anyós egy sárkány, akkor eszedbe ne jusson! Ha nem, akkor is inkább csak átmeneti időre. Mi többgenerációs házban lakunk a szüleimmel, megvan a saját életterünk és életünk, de még így is vannak súrlódások (hol nincsenek). Összességében a férjem szerint is több most az előnye, mint a hátránya. A szüleim apám szüleivel ugyanígy laktak, láttam sárkány anyós-meny együttélést... nem volt idilli. Pedig apám egy önálló, határozott valaki. A férjemékkel is ott lakott az anyai nagymama a szomszéd szobában. Nekik egy fokkal azért jobban ment, de amikor leromlott az állapota, az kemény volt.
okt. 26. 14:58
 44/72 anonim ***** válasza:
93%

Nemcsak az a "nem mindegy", milyen a kapcsolata a fiúnak az anyjával, milyen a ház, milyen az "anyós". Az a nagyon nem mindegy, hogy hősünk 2 munka mellett, egy vele együtt nem élő zabigyerekkel sem képes 30+ osan önállóan boldogulni, legalább egy peremkerületi/ vidéki külön kis kuckót kivenni, bérelni, vagy ha már az anyjával él kvázi ingyen, összerakni néhány százezret, hogy le tudjon lépni, ha akar.

Véleményem továbbra is az, nincs az az élethelyzet 30 felett, amelyben hosszútavon egészséges együttélni a szülőkkel. Vegyen lejjebb az igényeiből, nem létezik, hogy a nem vele élő gyereke vinné el a keresetének tetemes hányadát, na! Ne legyünk naivak.....

okt. 26. 15:23
 45/72 A kérdező kommentje:
De ott maradnànk ,vagy vennènk egy nagyobb hâzat az anyja is ott lenne velünk.
okt. 26. 15:26
 46/72 anonim ***** válasza:
93%
Ne etessétek a trollt..
okt. 26. 15:39
 47/72 anonim ***** válasza:
54%
Mi együtt élünk anyósommal és apósommal. Családi ház, mi az emeleti részen. Az emeleti rész nekünk külön lakásként van megcsinálva, külön konyha, stb. Mondjuk nekem normális az anyósom és az apósom is. Hogy nálatok működne-e, azt nemtudom.
okt. 26. 16:29
 48/72 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll.
okt. 26. 16:32
 49/72 anonim ***** válasza:
60%
Kb 90%ban nem szokott működni a dolog, 10ben igen. Döntsd el. Lehet te leszel a kivétel. De több esély van arra, hogy nem. És most csak az anyóssal élést számoltam. Amikor a másiknak már van gyereke, ha vele él, ha nem, megintcsak gyengíti az együttmaradási rátát. Akkor most van egy 5% esélyed. A pénz nem boldogít, de ez marhaság. Pénzbe kerül már minden. Ha nincs annyi, megint csak feszültséget szül. Marad kb 3% esély a dolognak. Belevágsz? A te dolgod. Van rá esély, hogy működni fog. Csak nem sok.
okt. 26. 22:39
 50/72 anonim ***** válasza:
88%
Én elváltam a férjétől, saját házban élek 2 gyerekkel. Páromnak is saját háza van, egyedül élt, de egy éve hozzá költözött az anyukája egészségügyi gondok miatt. Régebben az volt a terv, hogy hozzá költözünk a közeljövőben. Hát mióta itt van az anyja, ez változott. Inkább különélő pàr leszünk még évekig, de nincs az az isten, hogy én egy házban éljek az anyjával. Aki amúgy egy tünemény volt, míg 2 hetente egyszer találkoztunk, anyám helyett anyám. De így, hogy szinte napi kontakt van, elviselhetetlen. Beleköt abba, hogy mit vehetek ki a hűtőből, mit eszik és mikor iszik a párom, mindent irányítani akar és mindenen megsértődik. Szóval én azt mondom, semmiképp ne költözz oda.
okt. 26. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!