Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyôssal èl valaki 30-on felül?

Anyôssal èl valaki 30-on felül?

Figyelt kérdés
Pàrom vele èl,ès gondolkodom,hogy menjek,vagy ne menjek oda lakni.Ő szeretnê.
okt. 26. 10:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 A kérdező kommentje:
Az egy rossz tapasztalat.Ennyi.
okt. 26. 12:34
 22/72 Katona Dius ***** válasza:
91%

Én 3-4 hónapot éltem anyóséknál, míg lement az adásvételi/hiteligénylés stb. Anyám az esküvő után közölte, hogy milyen az, hogy külön él a házaspár és kitett az utcára, nem bírt vármi még 4 hónapot. Csak azért a pár hónapért meg nemakartunk albit fizetni. Szerencsére anyósom rendes asszony, nem reklamált, azonnal befogadott. Az együtt élés alatt sem volt gond, megbeszéltük, kinek mi a feladata és ahhoz tartottuk magunkat. H valakinek volt valami gondja, megbeszéltük. Egyikünk sem az a pöffeszkedő majd-én-jobban-tudom típus, így tényleg mindent egy rossz szó nélkül meg tudtunk beszélni.

Ettől függetlenül is nehéz volt az a 4 hónap. Olyan emberekhez igazodni, az ő szokásaikhoz, életritmusukhoz, akivel eddig még nem éltem együtt... Alig vártuk férjemmel, hogy be tudjunk költözni a házunkba. Még nem volt benne semmi, de már mentünk, amint megkaptuk a kulcsokat. Egy szál matracon aludtunk vagy 2 hétig, mosni kézzel mostam (vagy anyósnál, esetleg anyunál, ha nagyon sok gyűlt össze), és mivel a bojler is rossz volt, egy darab lavórban "fürödtünk", amibe vízforralóban melegítettem a vizet, mert gáztűzhely sem volt még az elején.

És mai napig nagyon szeretem anyósomat, számomra ő egy második anyuka és ő is lányaként kezel. De nem költöznék mégegyszer össze vele (se anyámmal).

Szóval ha rövid távú a dolog, még csak csak kibírható. Hosszú távon esélytelen.

okt. 26. 12:38
 23/72 anonim ***** válasza:
52%

33 évesen még a szüleimmel éltem, 34 évesen meg sajátba! Örökség nélkül, szülői segítség csak az otthon lakás lehetősége volt. És mindezt egyedül hoztam össze, úgy, hogy a mamahotelbe mindennek fizettem az arányos részét.

Lassan 38 leszek, ha egyetem után albérletbe mentem volna még mindig abba is lennék.

Nem 40 m2 es lakásom van, hanem 96 m2es 4 éves családi házam.

Érdekes módon akik lenézőek voltak a mama hotel miatt, azok szinte nem is beszélnek velem mióta építkezni kezdtem. 😂 Ezzel megoldott a baráti köröm természetes szelektálása is😒.

Na mindegy is.

A te esetedben az a kérdés, hogy a 30 éves párodnak van e jövő képe a saját lakás terén, mert akkor ennyi idős korára elég szép megtakarításának kellene lennie.

Kerdező , ha te is ilyen helyzetbe élsz es hasonló korú vagy akkor neked is kéne már lennie.

Én 30 évesen vettem meg a telkemet, és 26 évesen kezdtem dolgozni, mert addig tanultam.

Szerintem, ha sajátra gyűjt akkor ez ezzel jár manapság. Ha viszont nincs, vagy csak minimális megtakarítása van az ebben az esetben már probléma, mert csak a csodát várja és nem tesz érte semmit sem ( mint ahogy rengeteg hasonló korú)

okt. 26. 12:49
 24/72 anonim ***** válasza:
41%
23as könnyű a gyerekszobából gyűjtögetni. Neked lehet nagy házad van, nekik meg gyerekük meg párkapcsolatuk is.
okt. 26. 12:53
 25/72 A kérdező kommentje:
Nem keres olyan sok pènz,hogy annyit fèlre tudjon rakni.
okt. 26. 12:53
 26/72 anonim ***** válasza:
59%

"23as könnyű a gyerekszobából gyűjtögetni."

Ha könnyű lenne, nem menne itt a siránkozás napi szinten!

okt. 26. 12:56
 27/72 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem keres annyit, akkor mi lesz a közös jövő?
okt. 26. 13:00
 28/72 A kérdező kommentje:
Ketten sokkal könnyebb,minden.
okt. 26. 13:06
 29/72 anonim ***** válasza:
83%

Közigazgatásban dolgozó nőként 160 ezret fizetek CSAK a lakhatásomra! Csak!

Nos, ha én egyedülálló, nem túl magas fizetést kapó nőként megoldom magamnak a KÜLÖN életemet, akkor ha ti ketten együtt, 2 fizetésből nem tudjátok, valamit irdatlanul rosszul csináltok!

okt. 26. 13:11
 30/72 anonim ***** válasza:
90%
Mit akarsz egy annyira szarul kereső, 30 év feletti pasitól, aki az évek alatt még egy albérlet kauciójára való összeget sem tudott félrerakni? Mit akarsz tőle, gyereket? Aztán majd tiétek lesz a 20 ezredik kéregető poszt az interneten?
okt. 26. 13:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!