Anyôssal èl valaki 30-on felül?
"A pénz nem boldogít"
De a hiánya ellehetetlenít, tönkrevág párkapcsolatokat, családokat egyaránt! Ha nem keres eleget, lehet szépen munkahelyet váltani!🤷♀️ a lehetőség adott: erejeteljében lévő, 30-as férfit tárt karokkal várnak fizikai munkákra, sofőrködős munkákra, ha van jogsija, futárkodni, építőiparba, stb stb! 🤷♀️
"Fizikai munkát végez, emellett sofőrködik is".
És 2 munka mellett sem keres annyit, hogy abból havi szinten félrerakjon pár tízezret?
Mégis milyen szenvedélybetegsége van, mesélj? Hova, mire megy el annyi pénz, hogy 2 munkával se tud összerakni egy minimális kaució alapot az elköltözésre?
Én a helyedben nem tenném. Még a szülőkkel élve is kiütköznek a generációs különbségek egy bizonyos kor fölött.
Egyik ismerősöm tanácsolta nekem anno, hogy a szülőktől, illetve anyóséktól úgy költözzön el az ember, hogy papucsban ne tudjanak átszaladni. Igaza volt. :)
Ha még gyereket is anyuci nyakára vállalt, akkor pláne ejteném a pasit.
Ez így még gázabb... az sem ideális persze, ha úgy van gyereke, hogy a volt párja neveli, ő meg maradt az anyja lakásában, gyerekét, (volt) párját magára hagyva.
Red flag az egész történet úgy egyben.
Remek. Főnyeremény a pasid. 30+os mamahoteles, zabigyerekkel. Imádnám.
Szerintem jól választottál. Izgi
Az a nő is egy vicc lehet, aki gyereket vállalt tőle... de legalább élne a családjával, ha már úgy alakult, csinált egy gyereket, de neeem, neki még mindig anyuci a number1...
Majd írd meg hogy döntöttél kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!