Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy jelezzem finoman a...

Hogy jelezzem finoman a férjem anyjának,hogy ne filléres ételekkel szúrja ki a gyerekek szemét,ha meglátogatjuk hétvégén?

Figyelt kérdés
Két kisgyerekünk van,kéthetente az anyósnál vendégeskedünk,vidéken él. Persze ilyenkor főz ebédet,de hogy miket az hagy némi kivetnivalót maga után.Olyan kajákkal szúrja ki a gyerekek szemét amit még talán a háború alatt ettek. Lapcsánka,dödölle,volt már tojáspörkölt puliszkával,krumplilángos,grízes tészta és hasonló borzadályok. Egyszer még főzelékre se rendes fasírtot csinál,hanem búzadarából valami lepényt.. Sütni jó ha kakaós palacsintát süt. Én még hétköznap is különbeket csinálok nekik ha nem oviban/bölcsiben vannak. Ha anyáméknál vagyunk ők rendesen kitesznek magukért,a húsleves meg a rántott hús krumplival az alap,de mellé, még más is mindig van.. Férjemmel sem merek erről beszélni,mert nagyon odavan az öreglányért,de nem tudom,hogy jelezzem finoman,hogy az unokáinak ennél kicsit jobb járna ha már nála vannak.
2024. jún. 8. 20:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 anonim ***** válasza:
94%
annyira tipikus hergelő kamu... nem igaz, hogy nem esik le :)
2024. jún. 8. 22:05
 32/104 anonim ***** válasza:
95%
Egyszer mentem a nagymamámhoz és éppen dödöllét csinált (váratlanul mentem), és annyira ízlet, annyira más volt, még soha nem ettem, hogy legközelebb kifejezetten azt kértem. A lángos is finom. A darás tésztát lekvárral pedig a gyerekek általában kifejezetten szeretik.
2024. jún. 8. 23:34
 33/104 anonim ***** válasza:
81%
Szolj a mammernak hogy hozzon egy kis kaviart a gyerekeknek 🤣
2024. jún. 8. 23:52
 34/104 anonim ***** válasza:
22%
Ami baj, hogy zsíros magyar kaja. Ez tényleg igénytelen, de a rántott hús krumplival húslevessel se jobb.
2024. jún. 9. 00:07
 35/104 anonim ***** válasza:
95%

"Mekkora egy sznob, hülye picsa vagy."

100%-ig egyetértek. 3000 € feletti fizetés mellett minden héten egyzser legalább csinálok lapcsánkát (alias tócsnit), mert az egyik kedvencem.

Dödöllét is szívesen enne´k szarvaspörkölttel, csak azt nem tudok jól csinálni, de az legalább sokáig tart.

"hogy az unokáinak ennél kicsit jobb járna"

Hát inkább a fiának járt volna jobb.

"Ha anyáméknál vagyunk ők rendesen kitesznek magukért,a húsleves meg a rántott hús krumplival"

Ettöl csak a tipik. felkapaszkodottak vannak elájulva, akiknek gyerekként csak vásrnap jutott hús, az is mindig csak rántva.

2024. jún. 9. 00:57
 36/104 anonim ***** válasza:
83%
Vadász, vadász, miért is jársz te ide?
2024. jún. 9. 01:29
 37/104 anonim ***** válasza:
88%
Én ha látogatáskor reggelire nem avokádós pirítóst kapok buggyantott tojással, mango smoothieval, ebédre meg nem thai sült rizst kis rákokkal és kókusz fagyit héjában, akkor már borítom is rá az asztalt a nagymamára. Jól nézünk ki, szójafasírt, még mit nem...
2024. jún. 9. 01:37
 38/104 anonim ***** válasza:
74%
38, ki a vadász?
2024. jún. 9. 01:45
 39/104 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem troll a kérdező, akkor ő
2024. jún. 9. 01:47
 40/104 anonim ***** válasza:
90%
Mégis mi a fsszal etesse a gyerekeket? 7000 forintos kézműves hamburger hasábbal az elég jó? Dobjunk hozzzá rántott húst is, hadd tömődjenek el a gyerekek erei. Anyósod kajáival semmi gond nincs. Akkor lenne gond ha az ebéd egy s-budgetos sósperec lenne.
2024. jún. 9. 03:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!