Hogy jelezzem finoman a férjem anyjának,hogy ne filléres ételekkel szúrja ki a gyerekek szemét,ha meglátogatjuk hétvégén?
Zsírszegény rántotta 😂😆
Speciel én nem nagyon eszem ezek közül egyiket sem, lángos errefelé nincs is, a palacsinta másmilyen, rántottát meg nem eszem.
S képzeld, elhízva se vagyok.
Égesd csak magad továbbra is..
95# Az a vicces, hogy magasztalják egy ismeretlen asszony rossz főzési szokásait, csak azért, hogy a kérdezőt lehurroghassák.
Majd valaki felhoz példának egy rántottát, majd abba is belekötnek, hogy az milyen egészségtelen, holott különb, mint a kérdésben szereplő “ételek.”
Ez nem a kérdezőről, az ételekről vagy az egészségről szól, hanem arról, hogy belekössünk a másikba. Én leírtam a véleményemet, hogy ezek igenis borzasztóak, és lám, már jött a gyk hadsereg megmondani a tutit, hogy minden amit a másik mond, szar.
Nem az ételekkel van baj itt. Kéthetente egyszer nem lesz tőlük senkinek semmi baja. Hanem, hogy a kérdező elég undorítóan, lekezelően beszél a férje anyukájáról, a gyerekei nagymamájáról miközben a saját anyukáját agyondicséri, mert ő húst ad enni (a rántott hús se az egészséges ételek mintapéldánya).
Ha a nagyi ezeket tudja adni, mert erre telik, vagy mást nem tud megfőzni, akkor ezt el kell fogadni. Szeretettel készíti.
A legtöbb gyerek egyébként kimondottan szereti, ha a nagyinál másfajta ételeket kap, mint otthon. Esetleg olyat, ami otthon tiltott "egészségtelen" címszóval. A kérdésben nem arról van szó, hogy mindennap a mama főz rájuk. Ha a másik mamához is mennek, akkor átlagban két hetente egyszer kell a kérdezőnek ilyesmit enni, az meg belefér a változatos étkezésbe. Kis adagot kell szedni.
Annyi válasz érkezik, ehhez a kérdés alá, hogy szerintem a kérdező már rég el is felejtette, hogy egyáltalán kiírta ezt a kérdést. :D
Ti meg jól el vitatkoztok. :D
Vicces. :D
Csak hogy meglegyen a 100 válasz.
#99 voltam, nem bírtam ki.😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!