Hogy jelezzem finoman a férjem anyjának,hogy ne filléres ételekkel szúrja ki a gyerekek szemét,ha meglátogatjuk hétvégén?
Panaszkodtak valaha a gyerekek, hogy nem ízlik neki? Vagy Te is az a fajta vagy, akinél a szegénység szinonímája, ha nem esztek minden nap húst?
A kérdésed alapján VELED van baj. Nem is kicsi.
Lehet úgy áll szerencsétlen nő anyagilag, hogy erre is alig telik neki. Esetleg te miért nem viszel valamit vendégségbe? Vagy hívjatok meg őt enni?
Komolyan ennyire primitív vagy!?
Mik azok a hetkoznapi kulonb kajak, amiket te csinalsz? 🤔
Amugy amiket felsoroltal, azokkal az égvilágon semmin baj nincs, ellenben nagyon finomak. En is sokkal szivesebben ennem, mint a mar unalmas husleves, rantotthus, krumpli vasarnapi ebedet. 🤫😉🤷♀️
A gyerekeid egyebkent mit szolnak hozza?
Talán mert erre telik neki. Biztos kisnyugdíjas és odamentek négyen.
A gyerekeknek nem lesz semmi baja, te viszont lelketlen vagy.
DE mennék anyósodhoz vendégségbe. Ezerszer inkább ezek mint a minden vasárnap asztalra kerülő húslves rántott hús ami a könyökömön jön ki.
Kösz az ötletet, sütök is holnap lángost, jövő hétre meg lesz grízes tészta házi lekvárral
Most őszintén... Ezekkel a kajákkal mi a gond? Az hogy nincsenek tele hússal? És az miért gond? Nem kell állandóan húst enni. Hei 2-3 alkalommal bőven elég még a fejlődő szervezeteknek is. Sőt azoknak a gyümölcs, zölség még jobb is.
Plsz ha a gyerekeket nem zavarjs és szívesen eszik, mi a gond?
Nálunk pl egyik nagymamámék minden hétvégén húsleves, rántotthús-krumplibüré kombóval vártak.
Másik nagyszüleimnél ment a krumplis lángos, héjába főtt krumpli sós vajjal, egyebek.
Én jobban szerettem a lángost, héjába főtt krumplit, meg amit nagypapám épp kitalált, mert a húsleves-rántotthús állandóságból már nagyon elegem volt. Plusz azért is szerettem ott jobban enni, mert olyanokat csak náluk ettem. Anyu sose csinált egyiket sem, így egyszerűségük ellenére is ritkaságok, ínyencságek voltak nekünk. Mai napig jobban szeretem őket, mint pl a húslevest vagy a ránott húst. Tegnap pont héjában főtt krumplit csináltam sós vajjal. Múlt héten meg krumplis lángost. És idejét sem tudom, mikor főztem utoljára húslevest, vagy rántottam húst. Gyerekkoromban megcsömörlöttem tőlük.
Be nem tenné egy ilyen sznob qrva többet hozzám a lábát, ha ilyeneket ugatna. A gyerek meg ugye nem csak anyucié, szóval ha apuka úgy látja jónak, hogy hozza, akkor megsavanyodhatsz otthon egyedül. :)
Férjed amúgy mit szól hozzá, hogy ilyen okádék lenézéssel beszélsz az édesanyjáról?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!