Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy jelezzem finoman a...

Hogy jelezzem finoman a férjem anyjának,hogy ne filléres ételekkel szúrja ki a gyerekek szemét,ha meglátogatjuk hétvégén?

Figyelt kérdés
Két kisgyerekünk van,kéthetente az anyósnál vendégeskedünk,vidéken él. Persze ilyenkor főz ebédet,de hogy miket az hagy némi kivetnivalót maga után.Olyan kajákkal szúrja ki a gyerekek szemét amit még talán a háború alatt ettek. Lapcsánka,dödölle,volt már tojáspörkölt puliszkával,krumplilángos,grízes tészta és hasonló borzadályok. Egyszer még főzelékre se rendes fasírtot csinál,hanem búzadarából valami lepényt.. Sütni jó ha kakaós palacsintát süt. Én még hétköznap is különbeket csinálok nekik ha nem oviban/bölcsiben vannak. Ha anyáméknál vagyunk ők rendesen kitesznek magukért,a húsleves meg a rántott hús krumplival az alap,de mellé, még más is mindig van.. Férjemmel sem merek erről beszélni,mert nagyon odavan az öreglányért,de nem tudom,hogy jelezzem finoman,hogy az unokáinak ennél kicsit jobb járna ha már nála vannak.
jún. 8. 20:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/104 anonim ***** válasza:
98%

Erdekes, az en kisfiam mindig langosert meg grizes tesztaert konyorog. 🤣

Ha te “kulonbet” fozol kerdezo,akkor mit bant ez teged? De most komolyan.

jún. 8. 20:51
 22/104 anonim ***** válasza:
91%
21 majd megy anyucihoz rántotthússal tunkolni a húsévest:-D
jún. 8. 20:51
 23/104 anonim ***** válasza:
85%
Amikor már a kérdésből felismerés a gyakori hivatásos kamukerdes íróját 🤣🤣🤣🤣💩💩💩🤡🤡🤡
jún. 8. 20:52
 24/104 anonim ***** válasza:
77%
Ez ugye troll kérdés?
jún. 8. 21:21
 25/104 anonim ***** válasza:
90%
Te biztos troll vagy, ha meg nem, akkor valami elkényeztetett hülye p#"$@. És ha neki ennyire telik?
jún. 8. 21:30
 26/104 anonim ***** válasza:
100%
21. Beleírta a kérdésbe, hogy a férjével se mer erről beszélni. Ezek szerint ő is érzi a lelke mélyén, hogy itt ő a rossz.
jún. 8. 21:38
 27/104 anonim ***** válasza:
88%
Apám egy cégvezető és ezek a kedvencei amiket felsoroltál. 😅
jún. 8. 21:41
 28/104 anonim ***** válasza:
94%

Bakker, micsoda sznob liba vagy!

Képzeld, nekem pl a héjában főtt krumpli az egyik kedvencem, pedig nem vagyok szegény.

Szánalmas vagy.

jún. 8. 21:47
 29/104 anonim ***** válasza:
92%
Mekkora egy sznob, hülye picsa vagy. Szívét lelkét ki teszi az a szegény asszony, de meg reklamálsz ezekre az ételekre, amivel semmi, de semmi baj nincsen! Egy elkényeztetett, luvnya vagy! Talán kaviárral kéne téged várnia? Gyerekek panaszkodnak? Sajnálom a férjed is és gyerekeid is.
jún. 8. 21:53
 30/104 anonim ***** válasza:
95%

En meg tegnap lazacot sutottem a gyerekem meg azt mondta, hogy jobb lett volna a krumplifozelek. 🤣

Jo nagy hulye vagy, ezek tok jo kajak. Mindegyiket szereti a gyerekem, pedig tudok fozni kulonb eteleket is

jún. 8. 22:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!