Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, ha egyszerűen nem...

Mit tegyek, ha egyszerűen nem bírom elviselni az anyósomat?

Figyelt kérdés

Adott egy anyós, akivel nagyon viharos a kapcsolatunk.

10 éve vagyunk együtt a kedvesemmel -a családi házukban élünk, két gyermekünkkel-, akinek az édesanyja majd 15 év után visszaköltözött "hozzánk" oda, amit egyszer itthagyott - itt hagyta apukát gyerekkel, új kapcsolat- ott meghalt a párja, stb.-.

Igazából cirka 5 km választott el eddig is Tőle, heti egyszer kereste a nagyobbik unokát (feltéve ha nem fújt a szél, esett az eső, hideg vagy meleg volt aznap -a pici 1.5 éves, de bő 2 éve itt van a házban "Mamika", így hozzá nem kellett külön jönnie..

Bármikor jött beszélgettünk, normálisan álltunk egymáshoz, de mióta vissza költözött, egy pokollá változott minden.

Egy kanyit nem fizet, minden rezsit mi fizetünk - spékelve egy komoly jelz.hitellel amit a másik gyerekének rántott fel valamikor.. csak elfelejtették fizetni.. és kopogtatott a végrehajtó, hogy vagy fizetünk vagy pakolhatunk..

Eleinte papucsba, kopogás nélkül benyitott, fittyet hányva mindenre. Meg mondta mit és hogyan kellene csinálnom.. - konkrétan a szoptatás definíciójától kezdve a fűnyírót miképp tologassam című fejezetig.

Mára már ott tartunk többszöri veszekedés után, hogy nem jön be hozzánk, nem szól hozzám, maximum köszön - ha épp nem bújkál előlem. . mert minden alkalommal megmondtam, hogy erre nincs szükségem és ha valami bajom van, nem hozzá fogok menni először, hanem a saját Édesanyámhoz!

A nagyobbik gyerekem sokszor igényli a társaságát, mivel itthon valamivel kevesebb figyelem jut rá, de akárhányszor átmegy hozzá tömi a hülyeséggel.. - "Anyád meg Ti nekem köszönhetitek, hogy itt lehettek és társai. Persze marhára elegem van és utálom ha a gyerek átmegy hozzá.. ebből adódóan kerekedett ismét egy vita, a fejemhez vágta, hogy feljelent mert nem engedem látni az unokáit! Elmondta, hogy egy senki vagyok a házában, és sz*rt sem jelent, hogy ide szültem két gyereket mert nem vagyunk házasok a fiával..

Nem vagyok egy besz*ri, mocsok nagy pofám van ha kell, és lassan eljutok arra a pontra, hogy nem érdekel a tisztelet amit eddig megadtam neki!

- a kedvesem sosem áll mellém.. - máramennyit hall és észlel ebből az egészből, mert reggeltől-estig dolgozik és talán 2-3 alkalmat kapott el amikor szóváltás volt köztünk.

Baromi aggasztó mert minden napom az állandósult viták körül forog.

Ha meglátom a kertbe a "plafonon vagyok."

Érzem, hogy emiatt romlik a kapcsolatunk is a párommal és ami a másik gondom, hogy egyre többször vezetem le a feszültséget a gyerekeken...

Meddig lehet ezt tűrni? - miért nem áll ki értem ennyi közös év után a párom?

Mégis mit csináljak másképp?!

Egy idegroncs lettem..

2023. aug. 5. 21:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
77%
Ha azt mondjuk, az anyós f*sz, mi változik? Semmi.
2023. aug. 6. 07:06
 22/87 A kérdező kommentje:

Rendben. Köszönöm!

Itt mindenki az. :)

2023. aug. 6. 07:08
 23/87 anonim ***** válasza:
61%

Eleve TE költöztél be az Ő házába, szóval innentől kezdve talán csendben kéne maradni.

De most tényleg azon vergődsz, hogy hazaköltözött a SAJÁT lakásába? Hát, egyszer tennéd szóvá nekem, aznap mehetnél, mert ez irtó pfátlanság, amit művelsz.

Felnőtt emberek mondjuk nem a szülők lakásába csinálnak gyereket, hanem előbb elköltöznek, és utána jöhet a gyerek.

2023. aug. 6. 07:21
 24/87 anonim ***** válasza:
88%

és döntötte el, hogy költözzek hozzá - itt kinevettem volna és szakítok. Mi az, hogy ELDÖNTI, én mit csináljak???

Ami fontos, és kihagytam,ő 46 éves, jómagam 30 - nem akar máshol élni. - te viszont élhetsz máshol csak lépni kellene, és hlyéskedni egy 16 évvel idősebb fószer oldalán.

2023. aug. 6. 07:23
 25/87 anonim ***** válasza:
68%
Bár számomra az is félelmetes, hogy 30 éves vagy... :( Szerencsétlen gyerek meg, remélem, neki több esze lesz, és amint tud, elmegy abból a tixoc szr közegből, ahová kényszerült.
2023. aug. 6. 07:25
 26/87 A kérdező kommentje:

Miért is félelmetes?

Ne ezen lovagoljatok már, hogy hazajött.

Az irányítás és észosztás, ami számomra hányinger.

2023. aug. 6. 07:34
 27/87 A kérdező kommentje:

Akik ezen a hazajövetelen pörögnek,

az anyósom fiatalon jött ide, ebbe a házba. -ahogyan én is- Ez akkor az ő anyósáéké volt! Majd itt hagyta a férjét, a gyerekeivel. Nem ő vette, nem ő építette, köze nem volt hozzá, tulajdonrésze a férje miatt lett benne. Ennyi.

2023. aug. 6. 07:48
 28/87 anonim ***** válasza:
95%

De mit szeretnél, nem értem...?

Oké, anyósod egy bunkó hárpia, rosszindulatú szörny. Megerősítettünk.

De mi változik meg ezzel? Semmi. Az anyósodnak és a férjednek láthatóan megfelel ez, amiben most éltek, ergo nincs megoldás, csak a költözés, azt meg nem akarod.

Akkor marad ez.

2023. aug. 6. 07:50
 29/87 A kérdező kommentje:

Ez volt a kérdés, mi a megoldás?

Én nem vagyok matyóhímzés oké, sőt a hibás is én vagyok a válaszokból kiderült.

A költözés nem opció, a gyerekeket nem fogom elszakítani apától, - őt kell valahogy más belátásra kell bírjam, ennyi.

2023. aug. 6. 07:54
 30/87 anonim ***** válasza:
88%

Egyetlen megoldás, ha te a gyerekkel elköltözöl.

A férjed egy élhetetlen mamlasz, nem áll ki érted.

Anyós egy vérszívó, rajtatok élősködik.

Te itt vagy semmibe véve, egy vénemberrel.

2023. aug. 6. 07:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!