Egyszerűen nem bírom elviselni ez normális?
Figyelt kérdés
A saját sógornőméket nem bírom elviselni. Nagyon sok mindent tudok a sogornomrol, nem rég házasodtak de már előtte is egy másik sráccal ment haza mert latasbol ismerik egymást " ezt nem mondta el a vőlegényének. Akkor alapból nagyon furcsa lények, nem tudnak normálisan meg kelleni a saját esküvőjükön, meg sehol, borzasztó buták, mindketten és engem annyira irritalnak mikor nálunk vannak hogy nem szeretek ott lenni ahol ők. Vajon ez nagyon féltüno lehet? Meg úgy egyáltalán normális ez?2019. aug. 25. 10:13
1/9 anonim válasza:
Nem. De a katyvasz szövege alapján te se vagy százas, így senkit nem erdekel
2/9 anonim válasza:
Aha. Nem kotelezo imadni mindenkit ense szeretem ha nalam vannak masok
3/9 anonim válasza:
Ha irritálnak,ne járj össze velük.Nem vagyunk egyformák szerencsére.
4/9 anonim válasza:
Butaságért neked se kell a szomszédba menni. :)
5/9 anonim válasza:
Hát nehéz kihámozni a mondatokat!!!!
Ne hívd meg őket. Vagy nem legyél otthon, mikor mennek.
6/9 anonim válasza:
Az írásod alapján te sem vagy egy észlény.
7/9 anonim válasza:
Pedig az egy szinten levők kedvelni szokták egymást,furcsa.🤔
8/9 anonim válasza:
Sógornőmet én sem szeretem, de mondjuk nem is láttam kb. 15 éve (150 km-re lakik).
9/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük. Nem kell sűrűn találkozni és probléma megoldva. Nem lehetünk mindannyian jóban. Az ő élete, ne érdekeljen téged, hogy mit csinál, gondolom ő se szól bele a te dolgaidba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!