Mit tegyek, ha egyszerűen már nem bírom elviselni az anyósomat?
Férjeddel már beszéltél, hogy szóljon az anyukájának?
Ha ezen a körön már túl vagytok, akkor reggel szépen összecuccolsz a gyerekkel és elmentek sétálni, játszózni és hasonlók. Vagy elmész egy barátnőhöz és babáztok együtt.
Jo hasznat fogod meg venni. En biztos nem rugnam vele ossze a port.
Az en anyosom -nyugodjon- nekem nem sutott semmit, abbol sem csinalt problemat, hogy olajkalyhan szobaba foztem, ferjem 3 muszakba dolgozott 2. Gyerekkel veszelyeztetett terhes voltam.
De elmult. Megbocsatottam.
Ferjedet se hozd kenyelnetlen helyzetbe!!
Probalj meg alkalmazkodni.nem ordogtol valo dolog!
Azért csinálja ezt, mert magányos, nincs kihez szólnia, stb. Inkább hozzád jár át, mint az unokához.
Azt próbáld meg elérni, hogy jöjjön akkor, mikor a fia is otthon van, hátha ő is szeretne anyukával egy kicsit elbeszélgetni. ;)
Rendezd úgy a programokat, a gyerek napirendjét, hogy olyankor tudjon átmenni, mikor a férjed is odahaza van.
És akkor te le tudod passzolni a fiának, és nyugodtan végezheted a dolgod, amíg ő locsog. Ha a férjed meg megunja, akkor helyre fogja tenni ő, mert az egészen másképp jön ki, mint ha te szólnál neki.
Én a helyedben biztos ezt csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!