Mit tegyek, ha egyszerűen már nem bírom elviselni az anyósomat?
Jezusom, minek siessen vissza dolgozni, amikor ott a lanya? Gobdolom vele akar lenni- kettesben-, mint minden nornalis ember. Nnekem borzaszto az anyosom, de inkabb kegyen ilyen, mint hogy rank uljon egesz napra. Nalam valahol a napu fel-egy ora a hatar. Az en szuleim is atjartak minden nap, pedig meg gyerek sincs. Estenkent atjottek 1-2 orara. Mondtam nekik, hogy ne mar, akkor vagyok egyutt a ferjemmel, szerernenk kettesben lenni. Jojjenek akkor, ha egyedul vagyok, vagy jojjenek 5-6 naponta.
Nem hiszel el, hogy valaki elvezne, hogy a fel napjat az anyossal kell toltenie.
Kerdezo, kerd meg a ferjed, hogy beszeljen az anyjaval. Az en szuleim is megertettek, hogy ne uljenek a nyakunkra.
A problémádat értem. Legyen akármilyen kedves az anyós, jóból is megárt a sok. Én még az anyukámmal is megbeszéltem, mikor jöjjön. Vele legalább meg lehetett tárgyalni. Ám anyós...ha segíteni kellett volna alig jött, viszont ő is rám ült néha (ő viszont végig szekírozott, amíg nálam volt, tehát a rosszabb fajtáját fogtam ki) Nagyon nehéz volt elküldeni.
Próbád meg szép szóval. Melyik nap jöjjön és mennyi időt legyen nálad. Tervezd el előre, és azt a napot mondd, ami neked jó. Én a helyedben, arra az időre beterveznék valami elintézni valót. Addig ő unokázhatna, és nem téged "boldogít" a sorozatokkal.
Ha nem érti meg, kérdd meg a férjed, hogy ő beszéljen anyukájával. Tőle jobban elfogadja a vélemény.
Még valami, tudom néhány hozzászóló idegesítő, de durva reakcióra (trágár szavak) nem ok. Legalább magadat ne aljasítsd le.
Attol, mert vannak ennel rosszabb anyosok is, nem lesz a kerdezo anyosa jo anyos.
Ez olyan, mint ha orulnom kene annak, ha levagjak az egyik labam, mert vannak, akinek mindkettot levagjak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!