Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, ha egyszerűen már...

Mit tegyek, ha egyszerűen már nem bírom elviselni az anyósomat?

Figyelt kérdés
Jelenleg itthon vagyok a két éves kislányommal. Az anyósom már nyugdíjas (67 éves) és állandóan hozzám járkál. Állandóan hozza a sütiket amiket sütött, aztán órákig képes itt maradni, és beszélni a nagy semmiről. Állandóan arról beszél, hogy mi volt az ócska szappanoperáiba amit néz, meg hogy mit fog főzni, milyen az időjárás, mit mondott a szomszéd stb. Szóval a nagy semmiről... Csak sajnos nem tudom, hogy mondjam meg neki. :/ Szerintetek mit tegyek?

2016. dec. 2. 11:22
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Utolsó b+, hogy lehetsz ilyen ki.baszott sötét?! Van egy két éves kislányom, és bölcsi sincs a környéken.
2016. dec. 3. 09:57
 32/44 anonim ***** válasza:
93%

Jezusom, minek siessen vissza dolgozni, amikor ott a lanya? Gobdolom vele akar lenni- kettesben-, mint minden nornalis ember. Nnekem borzaszto az anyosom, de inkabb kegyen ilyen, mint hogy rank uljon egesz napra. Nalam valahol a napu fel-egy ora a hatar. Az en szuleim is atjartak minden nap, pedig meg gyerek sincs. Estenkent atjottek 1-2 orara. Mondtam nekik, hogy ne mar, akkor vagyok egyutt a ferjemmel, szerernenk kettesben lenni. Jojjenek akkor, ha egyedul vagyok, vagy jojjenek 5-6 naponta.

Nem hiszel el, hogy valaki elvezne, hogy a fel napjat az anyossal kell toltenie.

Kerdezo, kerd meg a ferjed, hogy beszeljen az anyjaval. Az en szuleim is megertettek, hogy ne uljenek a nyakunkra.

2016. dec. 4. 07:58
 33/44 anonim ***** válasza:
95%

A problémádat értem. Legyen akármilyen kedves az anyós, jóból is megárt a sok. Én még az anyukámmal is megbeszéltem, mikor jöjjön. Vele legalább meg lehetett tárgyalni. Ám anyós...ha segíteni kellett volna alig jött, viszont ő is rám ült néha (ő viszont végig szekírozott, amíg nálam volt, tehát a rosszabb fajtáját fogtam ki) Nagyon nehéz volt elküldeni.

Próbád meg szép szóval. Melyik nap jöjjön és mennyi időt legyen nálad. Tervezd el előre, és azt a napot mondd, ami neked jó. Én a helyedben, arra az időre beterveznék valami elintézni valót. Addig ő unokázhatna, és nem téged "boldogít" a sorozatokkal.

Ha nem érti meg, kérdd meg a férjed, hogy ő beszéljen anyukájával. Tőle jobban elfogadja a vélemény.

Még valami, tudom néhány hozzászóló idegesítő, de durva reakcióra (trágár szavak) nem ok. Legalább magadat ne aljasítsd le.

2016. dec. 4. 15:24
 34/44 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem akartam csúnyát írni, csak az egyik válaszoló nagyon felidegesített...
2016. dec. 4. 23:03
 35/44 anonim ***** válasza:
95%
Hát tudod, lassan egy hete nincs anyósom, ugyanis párom sem. Az egyik ok amiért kiszerettem belőle, az a jó édes anyja volt. Nem bántani akarlak, de irigylésre méltóan jó helyzetben vagy. Próbálj más témákat felhozni neki, amiről beszélgethettek. Most őszintén jobb lenne ha fúrna a hátad mögött, meg a kutyának adná a kaját, amit viszel neki, csak mert te főzted, dohogna, hogy együtt vagytok? Soroljam még? Biztos, hogy szeret téged, másképp piszkálna téged, nem beszelgetne. Lehet nem is ülne ott egész nap.
2016. dec. 5. 15:31
 36/44 anonim ***** válasza:
75%

Attol, mert vannak ennel rosszabb anyosok is, nem lesz a kerdezo anyosa jo anyos.

Ez olyan, mint ha orulnom kene annak, ha levagjak az egyik labam, mert vannak, akinek mindkettot levagjak...

2016. dec. 6. 07:07
 37/44 anonim ***** válasza:
66%
Igen, de korulirtam, hogy szerintem az ő anyósa nem rossz.
2016. dec. 6. 10:13
 38/44 anonim ***** válasza:
78%
A kulcsszó: szerinted.
2016. dec. 6. 10:27
 39/44 anonim ***** válasza:
68%
Többnyire a véleményüket szokták közölni az emberek ezen az oldalon, úgyhogy igen, szerintem. Te meg rugózzál máson.
2016. dec. 7. 15:48
 40/44 anonim ***** válasza:
27%
Ezt az alpári stílust. Gratulálok. Az anyósod jobban is tenné, ha nem menne át. Úgy látszik, még nem ismer igazán.
2016. dec. 9. 08:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!