Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, ha egyszerűen már...

Mit tegyek, ha egyszerűen már nem bírom elviselni az anyósomat?

Figyelt kérdés
Jelenleg itthon vagyok a két éves kislányommal. Az anyósom már nyugdíjas (67 éves) és állandóan hozzám járkál. Állandóan hozza a sütiket amiket sütött, aztán órákig képes itt maradni, és beszélni a nagy semmiről. Állandóan arról beszél, hogy mi volt az ócska szappanoperáiba amit néz, meg hogy mit fog főzni, milyen az időjárás, mit mondott a szomszéd stb. Szóval a nagy semmiről... Csak sajnos nem tudom, hogy mondjam meg neki. :/ Szerintetek mit tegyek?

2016. dec. 2. 11:22
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
86%
Ezek szerint sokakat meg fog lepni, de nem vagyunk mind egyformák. Azért, mert TI szívesen fogadnátok ezt, a kérdezőnek nem fog megváltozni a véleménye.
2016. dec. 2. 18:07
 22/44 anonim ***** válasza:
57%

Beszélni tudsz?

Mondd meg neki!

Ha már szellemi magaslatokban jársz: van egyátalán különbség egy szappanopera és a Gyakori között?

2016. dec. 2. 18:19
 23/44 anonim ***** válasza:
38%

Olvaslak "BARINŐJE" van.

Nincs több kérésem! :DDDDDDD

2016. dec. 2. 18:19
 24/44 Szimeon ***** válasza:
59%
A néni bizonyára a kisunokái miatt jön. Veled pedig szívesen elbeszélget. Néha vidd át az unokákat hozzá, akkor ő eljátszik velük egész nap, te pedig nyugodtan tudsz flangálni.
2016. dec. 2. 18:21
 25/44 anonim ***** válasza:
96%
En is hasonló helyzetben voltam / vagyok. Nem csak az a kellemetlen anyós, aki feljelentget vagy áskálódik. Aki nem veszi figyelembe, hogy a gyereke felnőtt és központi nagyanya szerepet akar az új családban az is rossz, a lelki terror is rossz. Nem tehetsz róla kérdező, hogy nem szívesen vagy az anyóssal. Valakit vagy kedvelünk vagy nem, ettől nem vagy rossz ember. Az anyósomnál én a sutikkel kezdtem. Megkértem ne süssön, mert hizunk. Aztan amikor nyaggatott, hogy mikor jojjon, akkor mindig a hét vege fele napokat mondtam neki, aztán kitoltam, hogy akkor jojjon mar,amikor a fia is itthon van. Aztán meg hogy majd a héten nem kell jönni, mi megyünk majd el szombat délután egy kicsikét.
2016. dec. 2. 18:24
 26/44 A kérdező kommentje:
Akik ennyire megszólnak engem örülnének, ha az anyósuk a félnapot náluk töltene minden egyes nap? Nekem nincs vele gondom, de az hogy elveszi az időmet, az már igenis kellemetlen. Én is szeretnék egy kis magánszférát meg a lányomról is gondoskodnom kell...
2016. dec. 2. 18:37
 27/44 anonim ***** válasza:
92%
mondd, hogy elnézést kérek, de most dolgom van - és menj, tedd a dolgod.
2016. dec. 2. 18:42
 28/44 anonim ***** válasza:
97%

Attól, hogy itt puffogsz, semmi nem fog változni.

Kommunikálni kell. Ülj le anyósoddal és mond el neki, hogy nincs vele semmi bajod, de szeretnél néha egyedül lenni otthon. Menjen át heti 2x. Egyszer meghallgatod őt, egyszer meg elmész boltba, postára, sétálni, kozmetikushoz, bezárkózol a szobába olvasni stb.

2016. dec. 2. 18:53
 29/44 anonim ***** válasza:
90%

18:19

"Ha már szellemi magaslatokban jársz: van egyáltalán különbség egy szappanopera és a Gyakori között?"

Na ez volt a nap hozzászólása!!

:)

2016. dec. 3. 00:11
 30/44 anonim ***** válasza:
24%

"Nekem nincs vele gondom, de az hogy elveszi az időmet"

Mitől?

A tévénézéstől?!

Valamiért nem sietsz vissza dolgozni...

2016. dec. 3. 00:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!