Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A ferjem egy eve apolja az...

A ferjem egy eve apolja az anyukajat, aki àgyban fekvő. Ramegy a hazassagunk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy eve tart ez a vegetalas, tudataban van az anyosom es eldontotte o nem megy otthonba, a ferjem ugy ugral ahogy o futyul, egy nap 3 x megy hozza, kajat visz neki eteti tisztaba teszi… velem es a kisfiunkkal (5eves) egyaltalan nem tolt idot, egy ev alatt teljesen eltavolodtam a ferjembol, a kemia kihaloban. Ha szova teszem azt mondja onzo vagyok es nem ertem meg. Napi 9orat dolgozom, minden ramszakad itthon is, a gyerekkel kapcsolatban es mindennel

Kapcsolatban. Nem tudom mit tegyek, tobbszor szova tettem de en lettem lecseszve . De elfogyott a turelmem es energiam is. Elkoltozes is megfordult a fejemben.

2022. okt. 9. 14:57
 11/99 A kérdező kommentje:
Beszámítható, de van hogy a gyogyszereit sem akarja bevenni, es akkor meg nem normalissa valik… uldozesi maniaja van. Igen tudom, hogy a ferjemnek is nehez, de szerintem nem ez a megoldas amit most o csinal. A lelkiismerete tiszta lehet, mert amig tudott mindent megtett, es a korhazban is tudja latogatni barmikor . Volt neki hely elintezve az apolasi osztalyon, belement aztan indulas elott azt mondta megse akar bemenni…
2022. okt. 9. 15:19
 12/99 anonim ***** válasza:
89%

Ápolónő, vagy gondnokság / otthon, akár tetszik neki, akár nem.

Attól még a férjed látogathatja őt, csak nem a család és a házasság, saját élete rovására megy.

2022. okt. 9. 15:20
 13/99 A kérdező kommentje:
Es haragszom a ferjemre, mert azt latom nem is erdekli, hogy a hazassagunk ezt megsinyli. Csak a mami az elso, az o kivansagait kell napi 3x teljesiteni, en meg csak arra vagyok jo , hogy mikor hazajon este 10kor meghallgassam a napi szenvedeset az anyukajaval, meg ele tegyem az etelt ….
2022. okt. 9. 15:20
 14/99 anonim ***** válasza:
89%

Tehat akkor mentálisan sem ok. A paranoid skizofrenia ott a fő baj, nem a parkinson...

Ápolót nem tudtok fizetni?

2022. okt. 9. 15:21
 15/99 A kérdező kommentje:
Tudnank apolot fizetni, de azt is kikeszitene idegileg es ugyanugy hivogatna a ferjem ejjel nappal. Nem akar apolot ott tudni a lakasaban a mami. Csak a fiat hasznalja ki teljes mertekben.
2022. okt. 9. 15:22
 16/99 anonim ***** válasza:
30%

Nem tudom mennyi idős a férjed édesanyja, de nyilván már nem fiatal. Így esély van rá, hogy sokáig ezt a férjed már nem tudja csinálni, mert ehhez ő nem lesz elég, a beteget majd nem lehet magára hagyni órákra, 24 órás felügyeletre fog szorulni. Tehát az ő érdekében lesz szükség az intézményes ellátására. Amikor már ebben az állapotban lesz, nagyon hamar utána bekövetkezik a vég.

A házasságodról:

Nem irigyellek, de az esküvődön esküt tettél, hogy “Jóban-rosszban”. Különösen, ha ezt még templomban is eljátszottátok.

Ennyivel (is) több a házasság, mintha csak úgy vagyunk valakivel. Felelősségvállalás a másikért, betegségben, egészségben.

Mi lenne veled, ha a férjed lenne beteg, vagy megrokkanna? Elhagynád?

Szerintem nem kellene húznod az időt, a házasságosdit nem neked találták ki, menj!

… mert arra nem is bíztatlak, hogy segíts be a férjednek, akkor több ideje maradna rátok, mert úgyis hiába!

2022. okt. 9. 15:23
 17/99 anonim ***** válasza:
87%
Itt már mindegy, mit akar a mama. Ülj le férjeddel és beszéld meg vele az egészet. Ezt neked kell megtenned. Neki meg azt, hogy meghallgat és racionális változtatást hoz.
2022. okt. 9. 15:24
 18/99 anonim ***** válasza:
23%
Mondjuk nettó gerinctelenség lenne most gyerekestül lelépni, nem most kéne kitalálni, hogy ez így nem jó. Persze a férj oldaláról sem jó ez, de lelépni egy ilyen helyzetben. Hát nem tudom, az én feleségem elásná magát előttem egy életre, az is biztos.
2022. okt. 9. 15:26
 19/99 anonim ***** válasza:
87%

Fogadjatok fel egy ápolót, aki megy naponta többször vagy ott van a mamával egész nap.

Vagy szerinted mi más lehetne a megoldás?

2022. okt. 9. 15:30
 20/99 anonim ***** válasza:
31%
Az én nagymamám (anyukám anyukája) is hasonló volt évekig. Az apám nem gyakorira írkált, hanem az éjszakai közepén is rohant, ha valami kellett, és ami mindent intézett az anyós-após hagyatéka körül, miután elmentek, az emberfeletti volt. Nem a kémiát kéne félteni.
2022. okt. 9. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!