A ferjem egy eve apolja az anyukajat, aki àgyban fekvő. Ramegy a hazassagunk. Mit tegyek?
Egy eve tart ez a vegetalas, tudataban van az anyosom es eldontotte o nem megy otthonba, a ferjem ugy ugral ahogy o futyul, egy nap 3 x megy hozza, kajat visz neki eteti tisztaba teszi… velem es a kisfiunkkal (5eves) egyaltalan nem tolt idot, egy ev alatt teljesen eltavolodtam a ferjembol, a kemia kihaloban. Ha szova teszem azt mondja onzo vagyok es nem ertem meg. Napi 9orat dolgozom, minden ramszakad itthon is, a gyerekkel kapcsolatban es mindennel
Kapcsolatban. Nem tudom mit tegyek, tobbszor szova tettem de en lettem lecseszve . De elfogyott a turelmem es energiam is. Elkoltozes is megfordult a fejemben.
Ápolónő, vagy gondnokság / otthon, akár tetszik neki, akár nem.
Attól még a férjed látogathatja őt, csak nem a család és a házasság, saját élete rovására megy.
Tehat akkor mentálisan sem ok. A paranoid skizofrenia ott a fő baj, nem a parkinson...
Ápolót nem tudtok fizetni?
Nem tudom mennyi idős a férjed édesanyja, de nyilván már nem fiatal. Így esély van rá, hogy sokáig ezt a férjed már nem tudja csinálni, mert ehhez ő nem lesz elég, a beteget majd nem lehet magára hagyni órákra, 24 órás felügyeletre fog szorulni. Tehát az ő érdekében lesz szükség az intézményes ellátására. Amikor már ebben az állapotban lesz, nagyon hamar utána bekövetkezik a vég.
A házasságodról:
Nem irigyellek, de az esküvődön esküt tettél, hogy “Jóban-rosszban”. Különösen, ha ezt még templomban is eljátszottátok.
Ennyivel (is) több a házasság, mintha csak úgy vagyunk valakivel. Felelősségvállalás a másikért, betegségben, egészségben.
Mi lenne veled, ha a férjed lenne beteg, vagy megrokkanna? Elhagynád?
Szerintem nem kellene húznod az időt, a házasságosdit nem neked találták ki, menj!
… mert arra nem is bíztatlak, hogy segíts be a férjednek, akkor több ideje maradna rátok, mert úgyis hiába!
Fogadjatok fel egy ápolót, aki megy naponta többször vagy ott van a mamával egész nap.
Vagy szerinted mi más lehetne a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!