A ferjem egy eve apolja az anyukajat, aki àgyban fekvő. Ramegy a hazassagunk. Mit tegyek?
Egy eve tart ez a vegetalas, tudataban van az anyosom es eldontotte o nem megy otthonba, a ferjem ugy ugral ahogy o futyul, egy nap 3 x megy hozza, kajat visz neki eteti tisztaba teszi… velem es a kisfiunkkal (5eves) egyaltalan nem tolt idot, egy ev alatt teljesen eltavolodtam a ferjembol, a kemia kihaloban. Ha szova teszem azt mondja onzo vagyok es nem ertem meg. Napi 9orat dolgozom, minden ramszakad itthon is, a gyerekkel kapcsolatban es mindennel
Kapcsolatban. Nem tudom mit tegyek, tobbszor szova tettem de en lettem lecseszve . De elfogyott a turelmem es energiam is. Elkoltozes is megfordult a fejemben.
Parkinson kor,
Leepult, nem tud felallni sem… az agya sokszor tiszta de van, hogy nem. Egesz ejjel hivogatja a ferjem, hogy koltozzon oda hozza, a ferjem sokszor ott is alszik.
2, már miért lenne önző? Egyszerűen sok hogy minden rá szakad otthon
.
Nem tudtok ápolót fogadni legalább nappalra? Egy idős ember állandó ápolása iszonyatos lelki teher. A férjed is biztosan szenved tőle.
Mennyire beszámítható a mama? Ha gondnokság alá lehetne vetetni, akkor onnantól nem ő dönti el, hogy akar-e otthonba menni vagy nem. A legtöbb öreg nem akar, ez is természetes. De azt szerintem senki nem várhatja el a fiatalabb családtagjaitól, hogy tegyék tönkre az életüket miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!