Hogy tudnám megértetni vele?
Apám kb. így áll a macskakérdéshez. Mi 2. emeleti lakásban lakunk, folyamatosan olyan okosságokat mond, hogy miért nem nyitom ki az ablakot, nem baj, ha kiülnek oda.
(Szoktam szellőztetni. Hosszasan úgy van nyitva az ablak, hogy az egyik redőnyt leengedem, rövidebben pedig úgy, hogy addig kicsukom őket abból a helyiségből.)
Ő szerinte is rossz a macskáimnak bent, meg az ivartalanítást is hülyeségnek tartja. Nála a háziállat csak legyen, ahogy van, ha beteg, nem vinné orvoshoz.
Ha nyaralni mennénk, rá biztos nem bíznám a cicáim ellátását, mert tuti kitárná az ablakokat.
Szerintem a férjednek kellene eligazítani az öreget, ahogy én tettem a saját apámmal.
Öööö, bocsánat, hogy mi van?
Valaki bejön az ÉN házamba, ahol ki-be mászkál és nyitva hagyja az ajtót?
Te meg csak hagyod?
Jövő héten már a szádba is kakálhat, mert te úgyis eltűrsz mindent?
Hát baszki, hozzám az jön be, akit ÉN beengedek, rokont is zavartam már el az ajtótól, mert mondtam neki, hogy ne jöjjön és mégis jött. hívás nélkül érkező barátot se engedtem be, nem érdekelt, hogy 40 km-t vezetett, mert nem jelezte előre, hogy jön.
Ha valaki bejön, azt ÉN engedem be és biztos, hogy nem fog összevissza kóricálni ki-be, komolyan nem is értem ezt a szituációt!
Ha ilyen tahó, meg is mondanám neki, hogy ne jöjjön ide, majd a férjem megy hozzá, ha akar!
Ha másra nem is gondoltok baszki, simán bemehet egy betörő, ilyen primitív egoharc közben ez egyik okosnak sem jut az eszébe?
"Mondjuk a férjem is elmagyarázhatná neki ezt, mert mindig csak én szólok érte. Lehet őt kéne megkérni hogy legyen szíves az apjával beszélni erről."
Gratulálok Einstein, 6 év után eszedbe jutott egy olyan gondolat, aminek rögtön az első alkalommal kellett volna, ha te már ilyen puding vagy.
Fúúú öcsém, komolyan a falat kaparom, hogy milyen életképtelen emberek vannak...
Nekem 14 éve van benti macskám, és anyós-após azóta ájuldozik miatta.
A kedvencem az volt, mikor egy karácsonyi buli előtt átjöttek segíteni készülődni, és apósom hozzávágott a macskához egy terítőt, mert szerinte ÚGY NÉZETT, mint aki fel akar ugrani az asztalra. Ezzel a mozdulatával leverte és ripityára törte a gyerek karácsonyi dekorkacatját, ami a saját zsebpénzéből vett a vásárban, és fél órát bőgött.
Após nyilván nem értette, mi a baj, hiszen az a büdös macska!!!!!!
Nem fogsz tudni ezen változtatni....
"Egyébként sajnos tényleg bunkó meg primitív, emellett tudom hogy lenéz engem, sokszor úgy beszél velem mint aki totál hülyének néz."
Az is vagy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!